• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Avokado-katkarapusalaatti

Cosmopolitan-salaatinlehdiltä tarjottava katkarapu-avokadosalaatti on täyteläinen mutta raikas alkuruoka juhlavammallekin aterialle. N. 2,35 €/annos.
Avokado-katkarapusalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 30 min
  • 160 kcal / annos (140g)

Ainekset

4-5 annosta

Lisäksi

    • 2-3viipalettapaahtoleipää
    • tuoretta tilliä

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta siivilässä. Halkaise avokado ja poista kivi. Koverra hedelmäliha kuoresta ja kuutioi se. Hienonna punasipuli ja tilli.
  2. Sekoita kulhossa ranskankerma ja majoneesi. Sekoita joukkoon katkaravut, avokado, sipuli ja tilli. Mausta pippurilla.
  3. Aseta huuhdellut ja kuivatut salaatinlehdet tarjoiluvadille. Leikkaa lehtiruodista pienet suikaleet pois, jotta lehdet pysyvät paremmin pystyssä. Lusikoi salaatinlehdille katkarapuseos.
  4. Paahda leivät, leikkaa ne kolmioiksi ja aseta annoksiin. Koristele tillillä. Tarjoa avokado-katkarapusalaatti alkuruokana.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 140g100 g

  • 160 kcal687 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7