Hyppää sisältöön
Avokado-katkarapusalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Avokado-katkarapusalaatti

  • Annosmäärä4–5 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Cosmopolitan-salaatinlehdiltä tarjottava katkarapu-avokadosalaatti on täyteläinen mutta raikas alkuruoka juhlavammallekin aterialle.

    Ainekset

    4–5 annosta

    Lisäksi

    • 2–3 viipaletta paahtoleipää
    • tuoretta tilliä

    Ravintosisältö

    • Energia
      630 kJ / 151 kcal
    • Rasva
      10,6 g
    • josta tyydyttynyttä
      2,6 g
    • Hiilihydraatit
      5,8 g
    • josta sokereita
      1,8 g
    • Proteiini
      7,1 g
    • Suola
      0,7 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min
    1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta siivilässä. Halkaise avokado ja poista kivi. Koverra hedelmäliha kuoresta ja kuutioi se. Hienonna punasipuli ja tilli.
    2. Sekoita kulhossa ranskankerma ja majoneesi. Sekoita joukkoon katkaravut, avokado, sipuli ja tilli. Mausta pippurilla.
    3. Aseta huuhdellut ja kuivatut salaatinlehdet tarjoiluvadille. Leikkaa lehtiruodista pienet suikaleet pois, jotta lehdet pysyvät paremmin pystyssä. Lusikoi salaatinlehdille katkarapuseos.
    4. Paahda leivät, leikkaa ne kolmioiksi ja aseta annoksiin. Koristele tillillä. Tarjoa avokado-katkarapusalaatti alkuruokana.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,9 (45 arviota)