Avokado-katkarapusalaatti
- Annosmäärä4–5 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Cosmopolitan-salaatinlehdiltä tarjottava katkarapu-avokadosalaatti on täyteläinen mutta raikas alkuruoka juhlavammallekin aterialle.
Ainekset
4–5 annosta
- 1 ps (180 g) Pirkka katkarapuja (pakaste)
- 1 (200 g) Pirkka syöntikypsä avokado
- 1/2 (50 g) punasipulia
- 1/2 dl tuoretta tilliä
- 1/2 prk (à 150 g) Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- 2 rkl Pirkka Kevyt majoneesia
- ripaus mustapippuria
- 1 ps (225 g) Pirkka cosmopolitan-salaattia
Lisäksi
- 2–3 viipaletta paahtoleipää
- tuoretta tilliä
Ravintosisältö
- Energia630 kJ / 151 kcal
- Rasva10,6 g
- josta tyydyttynyttä2,6 g
- Hiilihydraatit5,8 g
- josta sokereita1,8 g
- Proteiini7,1 g
- Suola0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta siivilässä. Halkaise avokado ja poista kivi. Koverra hedelmäliha kuoresta ja kuutioi se. Hienonna punasipuli ja tilli.
- Sekoita kulhossa ranskankerma ja majoneesi. Sekoita joukkoon katkaravut, avokado, sipuli ja tilli. Mausta pippurilla.
- Aseta huuhdellut ja kuivatut salaatinlehdet tarjoiluvadille. Leikkaa lehtiruodista pienet suikaleet pois, jotta lehdet pysyvät paremmin pystyssä. Lusikoi salaatinlehdille katkarapuseos.
- Paahda leivät, leikkaa ne kolmioiksi ja aseta annoksiin. Koristele tillillä. Tarjoa avokado-katkarapusalaatti alkuruokana.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 7,00/2 kpl19,44/kgIlman Plussa-korttia 3,69/kpl (20,50/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,1(194 arviota)
- alle 30 min4,3(15 arviota)
- alle 30 min3,9(39 arviota)
- alle 15 min3,2(11 arviota)
- alle 30 min5,0(1 arvio)
- alle 30 min2,8(4 arviota)
- alle 30 min4,5(4 arviota)
- yli 60 min
Arvostele resepti
ka. 3,9 (45 arviota)