Siikatartar
Graavaa siika ensin ja tee siitä sitten siikatartaria yhdessä, sipulin, yrttien ja sitruunankuoren kanssa. Voit jättää majoneesin halutessasi pois. Resepti: Kalatukku E. Eriksson
- 4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
4 annosta
- n. 200gruodotonta Benella siikafileetä
- 1/2-1rklkarkeaa merisuolaa
- n. 1/2tlsokeria
- tillin varsia hienonnettuna
Lisäksi
- 1(40 g)pieni punasipuli
- 3rklruohosipulia hienonnettuna
- 3rkltilliä hienonnettuna
- 1/2rklsitruunankuorta raastettuna
- 2rklmajoneesia
- (ripaussuolaa)
- siianmätiä
- tilliä
Valmistus
yli 60 min- Hiero suola ja sokeri kalan pintaan, lisää tilli ja kääri leivinpaperiin. Pane jääkaappiin 3-4 tunniksi.
- Pyyhi graavautuneen kalan pinta kuivaksi. Leikkaa siika ja kuorittu punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon yrtit, sitruunankuori ja majoneesi. Anna tekeytyä vähintään tunti jääkaapissa. Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa
- Koristele annokset siianmädillä ja tillillä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi