• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Smetanasilli

Smetanasilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 279 kcal / 100 g

Ainekset

    • 2matjessillifileetä
    • 1pieni sipuli
    • 2dltilliä hienonnettuna
    • 2prk(à 100 g)smetanaa
    • 1 1/2tlsitruunapippuria

Valmistus

yli 60 min
  1. Paloittele sillifileet. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Leikkaa renkaat vielä neljään osaan. Hienonna tilli. Mausta smetana sitruunapippurilla.
  2. Yhdistä sillipalat, sipuli, tilli ja smetana kulhossa. Anna makujen tasoittua 2-3 tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 279 kcal1 170 kJ
  • Proteiinia6,19 g
  • Hiilihydraatteja3,46 g
  • Rasvaa27 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua