Kalavati
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Kaunis kalavati sopii esimerkiksi vappubrunssin tarjottavaksi tai juhannuksen tai joulun kalapöytään.
- Gluteeniton
Ainekset
10 annosta
1/2–1 tlk (à 580 g) | Pirkka sipuli-, mauste- tai tillisilliä tai |
3 | kananmunaa tai |
nippu | tilliä tai |
1 | punasipuli tai |
1 pkt (150 g) | Pirkka graavisuolattua kirjolohifileetä tai |
1–2 prk | smetanaa tai crème fraîchea (ranskankerma) tai |
ruukku | ruohosipulia tai |
Valmistus
alle 30 min
Valuta sillipalat liemestään. Keitä munat koviksi, 8–10 minuuttia. Jäähdytä munat kylmässä vedessä. Hienonna kuoritut munat kuutioiksi esimerkiksi munaleikkurilla. Hienonna tilli ja kuorittu punasipuli.
Kokoa kaikki ainekset matalareunaiselle kulmikkaalle vadille ruuduiksi. Koristele ruohosipulilla. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Vinkki! Voit käyttää myös mätiä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,1(20 arviota)
- 30 - 60 min4,0(6 arviota)
- alle 30 min
- yli 60 min4,5(4 arviota)
- yli 60 min4,4(9 arviota)
- alle 30 min3,9(23 arviota)
- alle 15 min
- alle 30 min3,0(1 arvio)