• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kapris-jogurttisilli

Kapris-jogurttisilli on helppo tehdä. Se sopii perunoiden tai ruisleivän kaveriksi.
Kapris-jogurttisilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • alle 15 min
  • 58,8 kcal / annos (50g)

Ainekset

8 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhdo sillifileet kylmällä vedellä, kuivaa ne talouspaperiin ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Voit myös kuutioida ne.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.
  3. Sekoita jogurtin joukkoon kaikki sillin ainekset. Anna tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoamista. Tarjoa perunoiden, ruis- tai saaristolaisleivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 58,8 kcal246 kJ
  • Proteiinia2,56 g
  • Hiilihydraatteja2,84 g
  • Rasvaa4,22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille