Kapris-jogurttisilli
Kapris-jogurttisilli on helppo tehdä. Se sopii perunoiden tai ruisleivän kaveriksi.
8 annostaalle 15 min58,8 kcal / annos (50g)
Ainekset
8 annosta
- n. 160gkevytsuolattuja sillifileitä
- 1/2pientä (30 g)sipulia
- 1-2valkosipulinkynttä
- 1prk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
- 2rklkapriksia
- 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
- 1/2dltilliä hienonnettuna
- 1tljuoksevaa hunajaa
Valmistus
alle 15 min- Huuhdo sillifileet kylmällä vedellä, kuivaa ne talouspaperiin ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Voit myös kuutioida ne.
- Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.
- Sekoita jogurtin joukkoon kaikki sillin ainekset. Anna tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoamista. Tarjoa perunoiden, ruis- tai saaristolaisleivän kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 50g100 g
- 58,8 kcal246 kJ
- Proteiinia 2,56 g
- Hiilihydraatteja2,84 g
- Rasvaa4,22 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi