Kapris-jogurttisilliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kapris-jogurttisilli

Kapris-jogurttisilli on helppo tehdä. Se sopii perunoiden tai ruisleivän kaveriksi.

  • 8 annosta
  • alle 15 min
  • 58,8 kcal / annos (50g)

Ainekset

8 annosta
    • 1(n. 160 g)Pirkka kevytsuolattuja sillifileitä
    • 1/2pientä (30 g)sipulia
    • 1-2valkosipulinkynttä
    • 1prk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
    • 2rklkapriksia
    • 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
    • 1/2dltilliä hienonnettuna
    • 1tljuoksevaa hunajaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhdo sillifileet kylmällä vedellä, kuivaa ne talouspaperiin ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Voit myös kuutioida ne.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.
  3. Sekoita jogurtin joukkoon kaikki sillin ainekset. Anna tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoamista. Tarjoa perunoiden, ruis- tai saaristolaisleivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 58,8 kcal246 kJ
  • Proteiinia2,56 g
  • Hiilihydraatteja2,84 g
  • Rasvaa4,22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua