Kinuski-suklaaruudut
Kinuski-suklaaruudut eli ns. "miljonäärin leivokset" maistuvat kaikille.
35 kpl30 - 60 min417 kcal / 100 g
Ainekset
35 kpl
Pohja
- 1pkt(400 g)kauramurotaikinaa (Myllyn Paras)
Kuorrutus
- 3dlvispikermaa
- 3dlfariinisokeria
- 1rklvoita
Pinnalle
- 150gFazer tummaa leivontasuklaata (44 %)
Valmistus
30 - 60 min- Kauli sulatettu kauramurotaikina leivinpaperin päällä noin puolen sentin paksuiseksi levyksi (25 x 35 cm). Nosta levy pellille ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
- Valmista kuorrutus. Sekoita vispikerma ja fariinisokeri paksupohjaisessa kattilassa. Keitä sekoittaen noin 30-40 minuuttia, kunnes kastike sakenee. Tee karamellikoe tiputtamalla pisara kinuskia kylmään veteen. Kinuski on sopivaa, kun pisara jähmettyy vedessä. Sekoita voi valmiiseen kinuskiin ja levitä se heti jäähtyneen pohjan päälle. Anna kinuskin jähmettyä.
- Sulata suklaa mikroaaltouunissa pakkausohjeen mukaan. Levitä sulatettu, kuuma suklaa jähmettyneen kinuskin päälle. Tasoittele suklaa lastalla. Anna suklaakuorrutuksen jähmettyä kylmässä. Leikkaa kinuski-suklaakuorrutettu murotaikinalevy noin 5 x 5 cm:n neliöiksi.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet
Ravintosisältö per 100 g
- 417 kcal1 750 kJ
- Proteiinia 4,02 g
- Hiilihydraatteja44,1 g
- Rasvaa25,5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Somerokinuskikissa