TaatelihilloTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Taatelihillo

Muskottipähkinällä maustettu taatelihillo on ,mainio kaveri juustoille ja kekseille. Kokeile hilloa myös salaatinkastikkeissa ja paahdetun leivän päällä. Noin 1,05€/annos.

  • n. 10 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

n. 10 annosta

Lisäksi

    • 1pkt(100 g)Fazer Hazelnut Thins -hasselpähkinäkeksejä
    • 1pkt(350 g)Valio Karelia-juustoa
    • 1pkt(400 g)Pirkka Parhaat kartanojuustoa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele taatelit pieniksi kuutioiksi. Pane hedelmäpalat kattilaan.
  2. Mittaa joukkoon sokeri, omenamehu, sitruunanmehu ja muskotti. Keitä seosta kannen alla noin 15 minuuttia.
  3. Lisää hillo-marmeladisokeri ja jatka keittämistä vielä 5-7 minuuttia. (Voit jättää hillo-marmeladisokerin pois, jos haluat hillosta löysempää). Kaada hillo puhtaaseen tölkkiin ja säilytä kylmässä. Hillo säilyy hyvin, joten voit valmistaa sen etukäteen. Tarjoa taatelihillo juustojen ja keksien kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 37 arvostelua
  • Delfiini22.12.2017

    Hei ja kiitos erinomaisesta reseptistä. En ole ennen kokeillut tehdä hilloja itse ja ihan hyvin onnistui näin ensikertalaiseltakin!

  • Mirkku10.12.2017

    Hei, kuinka pitkään tämä tuote säilyy jääkaapissa syömäkelpoisena?

  • K-Kuluttajapalvelu10.12.2017

    Mirkku, jos käyttää puhtaita ja kuumentamalla steriloituja purkkeja, niin hillo säilyy ainakin useita viikkoja, jopa kuukausia.

  • Herkuttelija9.12.2017

    Minkä kokoiselle lasipurkille ohje on mitoitettu?

  • K-Kuluttajapalvelu9.12.2017

    Herkuttelija, hilloa tulee noin 300 grammaa.