Taatelihillo
Muskottipähkinällä maustettu taatelihillo on ,mainio kaveri juustoille ja kekseille. Kokeile hilloa myös salaatinkastikkeissa ja paahdetun leivän päällä. Noin 1,60 €/annos.
- n. 10 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
n. 10 annosta
- 1ps(200 g)Pirkka Luomu pehmeitä taateleita
- 1/2dlsokeria
- 1 1/2dlPirkka omenatäysmehua
- 2rklsitruunanmehua
- 1/4tlmuskottipähkinää
- (1 rklhillo-marmeladisokeria)
Valmistus
30 - 60 min- Paloittele taatelit pieniksi kuutioiksi. Pane hedelmäpalat kattilaan.
- Mittaa joukkoon sokeri, omenamehu, sitruunanmehu ja muskotti. Keitä seosta kannen alla noin 15 minuuttia.
- Lisää hillo-marmeladisokeri ja jatka keittämistä vielä 5-7 minuuttia. (Voit jättää hillo-marmeladisokerin pois, jos haluat hillosta löysempää). Kaada hillo puhtaaseen tölkkiin ja säilytä kylmässä. Hillo säilyy hyvin, joten voit valmistaa sen etukäteen. Tarjoa taatelihillo juustojen ja keksien kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Hei ja kiitos erinomaisesta reseptistä. En ole ennen kokeillut tehdä hilloja itse ja ihan hyvin onnistui näin ensikertalaiseltakin!
Mirkku, jos käyttää puhtaita ja kuumentamalla steriloituja purkkeja, niin hillo säilyy ainakin useita viikkoja, jopa kuukausia.
Hei, kuinka pitkään tämä tuote säilyy jääkaapissa syömäkelpoisena?
Minkä kokoiselle lasipurkille ohje on mitoitettu?
Herkuttelija, hilloa tulee noin 300 grammaa.