Uunissa paistetut bataattilohkot
Bataattilohkot ovat helppo ja oiva lisuke ruokapöytään ja sopivat monen ruoan kanssa. Tarjoile vaikka lihapullien ja konjakki-kermakastikkeen kera! Resepti: Midi Vuorela
6 annosta30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
- 2bataattia
- 3rklöljyä
- 3/4tlmustapippuria
- 1/4tlmuskottipähkinää
- suolaa
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja paloittele bataatit. Voitele (leivinpaperoitu) uunipelti öljyllä ja levitä bataattipalat pellille. Valuta hiukan öljyä päälle ja ripottele pippuri ja muskottipähkinä paloille.
- Paista uunissa 220 asteessa noin 30 minuuttia. Pyöräytä palat paistamisen aikana kerran ympäri lastaa apuna käyttäen.
- Mausta kypsät, kauniin väriset bataattipalat suolaripauksella. Tarjoa esim. lihapullien ja konjakki-kermakastikkeen kera.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Todella hyvää, teen uudestaan viikon sisään tätä
Ihana lisuke !!Teen tällä viikolla uudestaan!!