• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Uunissa paistetut bataattilohkotReseptin teki kumppani

Uunissa paistetut bataattilohkot

Bataattilohkot ovat helppo ja oiva lisuke ruokapöytään ja sopivat monen ruoan kanssa. Tarjoile vaikka lihapullien ja konjakki-kermakastikkeen kera! Resepti: Midi Vuorela

  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 2bataattia
    • 3rklöljyä
    • 3/4tlmustapippuria rouhittuna
    • 1/4tlmuskottipähkinää
    • suolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja paloittele bataatit. Voitele (leivinpaperoitu) uunipelti öljyllä ja levitä bataattipalat pellille. Valuta hiukan öljyä päälle ja ripottele pippuri ja muskottipähkinä paloille.
  2. Paista uunissa 220 asteessa noin 30 minuuttia. Pyöräytä palat paistamisen aikana kerran ympäri lastaa apuna käyttäen.
  3. Mausta kypsät, kauniin väriset bataattipalat suolaripauksella. Tarjoa esim. lihapullien ja konjakki-kermakastikkeen kera.

Kommentoi

Arvosana reseptille 38 arvostelua