• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Uunissa paistetut bataattilohkot

Resepti: Midi Vuorela
Uunissa paistetut bataattilohkot
Reseptin teki kumppani
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 2bataattia
    • 3rklöljyä
    • 3/4tlrouhittua mustapippuria
    • 1/4tlmuskottipähkinää
    • suolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja paloittele bataatit. Voitele (leivinpaperoitu) uunipelti öljyllä ja levitä bataattipalat pellille. Valuta hiukan öljyä päälle ja ripottele pippuri ja muskottipähkinä paloille.
  2. Paista uunissa 220 asteessa noin 30 minuuttia. Pyöräytä palat paistamisen aikana kerran ympäri lastaa apuna käyttäen.
  3. Mausta kypsät, kauniin väriset bataattipalat suolaripauksella. Tarjoa esim. lihapullien ja konjakki-kermakastikkeen kera.

Kommentoi

Arvosana reseptille 12 arvostelua