Uunissa paistetut bataattilohkot
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Bataattilohkot ovat helppo ja oiva lisuke ruokapöytään ja sopivat monen ruoan kanssa. Tarjoile vaikka lihapullien ja konjakki-kermakastikkeen kera! Resepti: Midi Vuorela
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
2 | bataattia tai |
3 rkl | öljyä tai |
3/4 tl | mustapippuria tai |
1/4 tl | muskottipähkinää tai |
suolaa tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kuori ja paloittele bataatit. Voitele (leivinpaperoitu) uunipelti öljyllä ja levitä bataattipalat pellille. Valuta hiukan öljyä päälle ja ripottele pippuri ja muskottipähkinä paloille.
Paista uunissa 220 asteessa noin 30 minuuttia. Pyöräytä palat paistamisen aikana kerran ympäri lastaa apuna käyttäen.
Mausta kypsät, kauniin väriset bataattipalat suolaripauksella. Tarjoa esim. lihapullien ja konjakki-kermakastikkeen kera.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,1(15 arviota)
- 30 - 60 min4,3(300 arviota)
- 30 - 60 min3,9(175 arviota)
- 30 - 60 min4,3(47 arviota)
- 30 - 60 min4,1(118 arviota)
- 30 - 60 min3,9(19 arviota)
- 30 - 60 min3,9(251 arviota)
- yli 60 min4,9(11 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (122 arviota)
- Herkkubataatti1 vuosi sittenTodella hyvää, teen uudestaan viikon sisään tätä
- Angi 625 vuotta sittenIhana lisuke !!Teen tällä viikolla uudestaan!!