Talonpojanleivät
- Annosmäärän. 32 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Talonpojanleivät ovat gluteenittomia pikkuleipiä, jotka on helppo valmistaa.
- Gluteeniton
Ainekset
n. 32 kpl
100 g | tai |
1 dl | sokeria tai |
1 rkl | siirappia tai |
3 dl | tai |
1 tl | soodaa tai |
1/2 dl | tai |
Valmistus
alle 30 min
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää siirappi.
Sekoita jauhoseos ja sooda keskenään. Lisää jauhoseos ja mantelirouhe taikinaan.
Muotoile taikinasta käsin tanko. Leikkaa tangosta terävällä veitsellä noin 1/2 cm:n paksuisia viipaleita. Nosta pikkuleivät pellille leivinpaperin päälle. Muotoile pikkuleipiä tarvittaessa käsin.
Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 6–7 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä leivinpaperin päällä.
Vinkki! Pakasta pikkuleivät, ellet tarjoa niitä samana päivänä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka sokeri 1 kgHinta 1,49/kpl1,49/kg
- Jakobsens Luomu tumma agavesiirappi 350gHinta 3,39/kpl9,69/kg
- Pirkka ruokasooda 120gHinta 0,89/kpl7,42/kg
- Sunnuntai gluteeniton jauhoseos 1 kgHinta 5,79/kpl5,79/kg
- Pirkka mantelirouhe 125gHinta 2,85/kpl22,80/kg
- Dansukker Taloussokeri 1kgHinta 1,59/kpl1,59/kg
- K-Menu sokeri 1 kgHinta 1,39/kpl1,39/kg
- Dansukker tumma siirappi 750gHinta 2,59/kpl3,45/kg
- Meira ruokasooda 125g tölkkiHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Sallinen Sooda 900g puhdistettuHinta 4,49/kpl4,99/kg
- Pirkka suomalainen voi 400gHinta 4,65/kpl11,63/kg
- Sallinen Mantelirouhe 100gHinta 2,10/kpl21,00/kg
- Meira Mantelirouhe 250g pussiHinta 6,35/kpl25,40/kg
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,6(81 arviota)
- yli 60 min4,6(214 arviota)
- alle 30 min4,1(8 arviota)
- alle 30 min4,3(12 arviota)
- yli 60 min3,2(34 arviota)
- yli 60 min3,2(6 arviota)
- alle 30 min3,8(22 arviota)
- 30 - 60 min3,6(33 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (20 arviota)
- Ymmällään9 kuukautta sittenTaikina jä muruksi. Onko ohjeessa virhr?
- K-Kuluttajapalvelu9 kuukautta sittenYmmällään, harmillista, että taikina on jäänyt murenevaksi. Jos taikinan rakenne tuntuu liian murenevalta, taikinaan voi kokeilla lisätä tilkan vettä ennen leipomista.