• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Talonpojanleivät

Talonpojanleivät ovat gluteenittomia pikkuleipiä, jotka on helppo valmistaa. Resepti vain noin 0,50 €/annos.
Talonpojanleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

n. 32 kpl

Valmistus

alle 30 min
  1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää siirappi.
  2. Sekoita jauhoseos ja sooda keskenään. Lisää jauhoseos ja mantelirouhe taikinaan.
  3. Muotoile taikinasta käsin tanko. Leikkaa tangosta terävällä veitsellä noin 1/2 cm:n paksuisia viipaleita. Nosta pikkuleivät pellille leivinpaperin päälle. Muotoile pikkuleipiä tarvittaessa käsin.
  4. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 6-7 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä leivinpaperin päällä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Pakasta pikkuleivät, ellet tarjoa niitä samana päivänä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 453 kcal1 890 kJ
  • Proteiinia1,85 g
  • Hiilihydraatteja61,7 g
  • Rasvaa21,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2