Gluteenittomat voileipäkeksitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Gluteenittomat voileipäkeksit

Gluteenittomat voileipäkeksit maistuvat sellaisenaan, mutta erityisen hyviltä ne maistuvat erilaisten juustojen kanssa. N. 0,05€/annos.

  • n. 40 kpl
  • alle 30 min
  • 363 kcal / 100 g

Ainekset

n. 40 kpl

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata rasva mikrossa. Sekoita rasvan joukkoon maito. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne nesteen joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
  2. Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä tasaiseksi, ohueksi levyksi. Poista päällimmäinen leivinpaperi ja nosta levy uunipellin päälle.
  3. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes levy on saanut hieman väriä. Leikkaa keksilevy paloiksi ja jäähdytä keksit ritilällä. Tarjoa juustopöydässä juustojen ja hillojen kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 363 kcal1 520 kJ
  • Proteiinia3,98 g
  • Hiilihydraatteja39,5 g
  • Rasvaa20,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua