Täysjyvävohvelit
Valmista kuitupitoisemmat vohvelit korvaamalla osa vehnäjauhoista grahamjauhoilla ja leseillä.
- n. 18 kpl
- 30 - 60 min
- 90,3 kcal / annos (50g)
Ainekset
n. 18 kpl
- 3kananmunaa
- 1tlleivinjauhetta
- 1/2tlsuolaa
- 3/4dljuoksevaa margariinia tai sulatettua voita
- 2dlvichyä
- voita paistamiseen
Valmistus
30 - 60 min- Riko munien rakenne. Lisää maito, jauhot, leivinjauhe, suola ja rasva keskenään. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia. Lisää vichy.
- Kuumenna vohvelirauta. Paista taikinasta vohveliraudalla vohveleita. Lisää pannuun rasvaa tarvittaessa. Tarjoa vohvelit vastapaistettuina, jolloin ne ovat ihanan rapeita tai pidä ne lämpiminä 100-asteisessa uunissa leivinpaperin päällä pellillä.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 50g100 g
- 90,3 kcal378 kJ
- Proteiinia 3,25 g
- Hiilihydraatteja9,4 g
- Rasvaa4,33 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi