• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Täysjyvävohvelit

Valmista kuitupitoisemmat vohvelit korvaamalla osa vehnäjauhoista grahamjauhoilla ja leseillä.
Täysjyvävohvelit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 18 kpl
  • 30 - 60 min
  • 90,3 kcal / annos (50g)

Ainekset

n. 18 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Riko munien rakenne. Lisää maito, jauhot, leivinjauhe, suola ja rasva keskenään. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia. Lisää vichy.
  2. Kuumenna vohvelirauta. Paista taikinasta vohveliraudalla vohveleita. Lisää pannuun rasvaa tarvittaessa. Tarjoa vohvelit vastapaistettuina, jolloin ne ovat ihanan rapeita tai pidä ne lämpiminä 100-asteisessa uunissa leivinpaperin päällä pellillä.

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 90,3 kcal378 kJ
  • Proteiinia3,25 g
  • Hiilihydraatteja9,4 g
  • Rasvaa4,33 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4