• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pinaatti-grahamletut

Pinaatti-grahamletut sopivat hyvin puolukkahillon ja raejuuston kanssa. Kokeile myös erilaisia kalatäytteitä.
Pinaatti-grahamletut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

8 kpl

Paistamiseen

    • juoksevaa rasvaseosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata pakastepinaatti tai hienonna tuore pinaatti. Sekoita pinaatti, maito, vehnä- ja grahamjauhot, muna ja suola kulhossa. Anna taikinan turvota noin 20 minuuttia.
  2. Paista taikinasta kuumalla pannulla rasvassa isoja tai pieniä lettuja. Tarjoa pinaatti-grahamletut esimerkiksi puolukkahillon ja raejuuston kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Pinaatti-grahamletut sopivat hyvin myös erilaisten kalatäytteiden kanssa.

Ravintosisältö perannos 90g100 g

  • 96,8 kcal405 kJ
  • Proteiinia4,73 g
  • Hiilihydraatteja15,2 g
  • Rasvaa1,76 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1