Pannukakku

Pannukakku maistuu koko perheelle. Kokeile erilaisia suolaisia täytteitä tai nauti pannukakku perinteiseen tapaan hillon kanssa.
Pannukakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 157 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon vehnäjauhot, munat, sokeri ja suola. Sulata rasva ja lisää taikinaan. Anna taikinan turvota noin 1/2 tuntia.
  2. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes pannari on kypsä ja pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa pannukakku esimerkiksi hillon ja kermavaahdon kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 157 kcal655 kJ
  • Proteiinia5,7 g
  • Hiilihydraatteja19,2 g
  • Rasvaa6,21 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille50