PannukakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pannukakku

  • Annosmäärä1 pellillinen
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Maailman paras pannukakku tuo lapsuusmuistot mieleen. Tarjoa pannukakku hillon ja kermavaahdon kanssa tai kokeile erilaisia suolaisia täytteitä.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

1 pellillinen
1 l
 
1 l
 
tai
tai
4 1/2–5 dl
 
tai
4
 
tai
1/2 dl
 
sokeria
tai
1 tl
 
tai
50 g
 
tai

Ravintosisältö

Energia
348 kJ / 83 kcal
Rasva
2,8 g
josta tyydyttynyttä
1,6 g
Hiilihydraatit
10,8 g
josta sokereita
3,5 g
Proteiini
3,8 g
Suola
0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min

Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon vehnäjauhot, munat, sokeri ja suola.

Sulata rasva ja lisää taikinaan. Anna taikinan turvota noin 1/2 tuntia.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Halutessasi voit voidella leivinpaperin sulatetulla voilla.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes pannari on kypsä ja pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa pannukakku esimerkiksi hillon ja kermavaahdon kanssa.

Voit tehdä pannukakkun myös laktoosittomasta maitojuomasta.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka suomalainen kevytmaito 1l
    Hinta 0,95/kpl
    0,95/l
  • Oatly kaurajuoma kevyt 1l UHT
    Hinta 1,79/kpl
    1,79/l
  • Pirkka Suomalainen Puolikarkea Vehnäjauho 2kg
    Hinta 1,69/kpl
    0,85/kg
  • Pirkka sokeri 1 kg
    Hinta 1,49/kpl
    1,49/kg
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Hinta 1,19/kpl
    1,19/kg
  • Pirkka suomalainen voi 400g
    Hinta 4,65/kpl
    11,63/kg
  • Valio Plus™ kevytmaito 1 l
    Hinta 2,35/kpl
    2,35/l
  • Juustoportti vapaan lehmän kevytmaito 1l
    Hinta 1,65/kpl
    1,65/l
  • Pirkka kaurajuoma 1L UHT
    Hinta 1,25/kpl
    1,25/l
  • Juustoportti kaurajuoma 1l gluteeniton
    Hinta 1,89/kpl
    1,89/l
  • Pirkka Luomu isoja kananmunia 6 kpl/438g
    Hinta 2,59/kpl
    5,91/kg
  • Pirkka Luomu kananmunia 10kpl/580g
    Hinta 3,59/kpl
    6,19/kg
  • Plussa-etu
    Dansukker Taloussokeri 1kg
    Plussa-kortilla
    Etuhinta 2,89/2 kpl
    1,45/kg
    Ilman Plussa-korttia 1,55/kpl (1,55/kg)
  • K-Menu sokeri 1 kg
    Hinta 1,29/kpl
    1,29/kg
  • Jozo jodioitu hienosuola 125g
    Hinta 0,99/kpl
    7,92/kg
  • Jozo jodioitu hienosuola 600g
    Hinta 1,75/kpl
    2,92/kg
  • Pirkka suomalainen voi 500g
    Hinta 3,79/kpl
    7,58/kg
  • Arla lisäaineeton normaalisuolainen meijerivoi 500g vähälaktoosinen
    Hinta 3,49/kpl
    6,98/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (2 427 arviota)

  • Abbal
    13 päivää sitten
    Spitze. Kanon!
  • EI voipaperia!
    29 päivää sitten
    Huom! Niille joilla pannari on jäänyt raa'aksi vaikka pinta on tumma ja paistettu yli 60 min: tarkistakaa laitoitteko uuniin VOIPAPERIA leivinpaperin sijaan. Tätä ei kuulu laittaa uuniin, koska kaikki tarttuu siihen (kerrotaan pikkupräntissä pakkauksessa). Pakkaus on hämäävän samannäköinen kuin leivinpaperilla. Kerran olen tehnyt pannarin voipaperiin ja kuulostaa juuri tuolta että jäisi raa'aksi vaikka mitä tekisi. Tällaisen pannarin voi pelastaa itävaltalaiseksi kaiserschmarrniksi eli keisarin sotkuksi jossa käytetään rikottua pannukakkua 👍
  • Ilona
    1 kuukausi sitten
    Tämä on hyvä resepti. Tosin sokeria laitan vain 1-2 tl.
  • Pannukakku fani
    1 kuukausi sitten
    Mailman parhain pannukakku
  • ansku
    2 kuukautta sitten
    on kyllä hyvää
  • mjaah
    2 kuukautta sitten
    Meillä ei onnistunut päällinen oli jo tumma ja sitkeä mutta sisältä ihan raaka.
  • Liisa
    3 kuukautta sitten
    Hyvä perusresepti pannukakulle. Tällä reseptillä teen aina pannarin.
  • Teen just tätä
    3 kuukautta sitten
    Kimatuel 😊 Siinä vieressä lukee "valmistus"
  • Pannaria ystävä
    3 kuukautta sitten
    Tällä hyvällä reseptillä aiemminkin tehnyt, tosin sokerin jätän pois 👍 Ei vaadi sokeria lainkaan ja jos vielä hillolla syö niin siinä sitä sokeria on.
  • Tassuli
    3 kuukautta sitten
    Helppo tekoinen täytyy kokeilla
  • Rocker
    4 kuukautta sitten
    Aivan mahtava resepti!😊saatiin pellillinen herkku pannaria ja oli sopivan rasvaista kun ei jäänyt lainkaan kiinni leivinpaperiin.teen jatkossakin samalla reseptillä.
  • Maggi
    5 kuukautta sitten
    Suunnilleen noin olen aina tehnyt
  • Mie
    5 kuukautta sitten
    Voisula paperille ennen taikinaa tekee pannarista taivaallisen herkullista
  • Raisa
    5 kuukautta sitten
    Tosi hyvä
  • Pullahiiri
    5 kuukautta sitten
    Erittäin hyvä.
  • Anonymous
    5 kuukautta sitten
    Oli muuten hyvä
  • 12.v
    5 kuukautta sitten
    Oli tosi hyvää♥️
  • Mummi
    6 kuukautta sitten
    Tämä on hyvää mansikoita vielä taikinan sekaan tai muita marjoja vielä nam nam.
  • Sape
    6 kuukautta sitten
    Nam! Tosi hyvää! Tätä rakastettuni!❤️😍😋
  • Krisse
    6 kuukautta sitten
    Ei mitään, mikä kertoisi miksi se on maailman paras. Ihan perusohje. Opetellaan jo koulukeittiössä. Hyvä kuitenkin, että arkisia ohjeita julkaistaan muistin virkistämiseksi.
  • A
    7 kuukautta sitten
    Todella hyvä!😍❤️ kaikki tykkäää!😍😍😍😍😍
  • Mummo
    7 kuukautta sitten
    Hyvä resepti, toimii myös kauramaidosta tehtynä.
  • Nipa
    8 kuukautta sitten
    Todella hyvää😋
  • Anukka
    8 kuukautta sitten
    Minä korvaan voin auringonkukka- tai rypsiöljyllä, ja sokeriakin käytän vähemmän. Makeutta tulee lisukkeena tarjottavasta hillosta.
  • Abdimaalik
    9 kuukautta sitten
    Bängeri
  • Voevehnä
    10 kuukautta sitten
    En oikein ymmärrä näitä kommentoijia. Valitetaan vääristä nestemääristä, sokerista jne. Tein pannarin ihan ohjeen mukaan,mökillä huonossa uunissa, enkä voidellut leivinpaperia. Tuli todella hyvä. Makian saa sokerilla ja hillolla. Seuraavalla kerralla jätän kokonaan sokerin pois ja teen suolaisen version. Paistettua jauhelihaa, sipulia ja juustoa. Kenties oliiveja tai kapriksia myös. Soveltaa se aina pittää😄
  • Kolpataina 777
    10 kuukautta sitten
    Olipa herkku
  • Maisa
    10 kuukautta sitten
    Herkullista nam 🌸
  • K-Kuluttajapalvelu
    10 kuukautta sitten
    Sarppa, reseptiin käytetään joko 1 litraa Pirkka kevytmaitoa tai 1 litraa Pirkka laktoositonta kevytmaitojuomaa.
  • KokkienKokki
    11 kuukautta sitten
    Minun uunipellin riittää puolet annoksesta, tulee vähän ohuempi , muuten kyllä hyvä ohje.