Pannukakku
Maailman paras pannukakku tuo lapsuusmuistot mieleen. Kokeile erilaisia suolaisia täytteitä tai nauti pannukakku perinteiseen tapaan hillon kanssa. N. 0,25€/annos.
- 6 annosta
- yli 60 min
- 157 kcal / 100 g
Ainekset
6 annosta
- n. 5dlPirkka vehnäjauhoja
- 1/2dlsokeria
- 1tlsuolaa
- 50gvoita
Valmistus
yli 60 min- Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon vehnäjauhot, munat, sokeri ja suola. Sulata rasva ja lisää taikinaan. Anna taikinan turvota noin 1/2 tuntia.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes pannari on kypsä ja pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa pannukakku esimerkiksi hillon ja kermavaahdon kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat
Ravintosisältö per 100 g
- 157 kcal655 kJ
- Proteiinia 5,7 g
- Hiilihydraatteja19,2 g
- Rasvaa6,21 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tyhmä kysymys: mikä on uunipannu? Onko se eri asia kuin uunipelti? Pitäisikö pannari tehdä pellille vai uunivuokaan? Vai onko jollakulla jotain erikseen uunissa käytettäviä pannuja??
Kysyn vaan, kyllä uunipannulla tässä reseptissä tarkoitetaan tosiaan uunipeltiä. Sellaiseen on kyseinen resepti mitoitettu.
Nyt ei kyllä onnistunut. Pidin uunissa kauan mutta jäi raa’ksi. Pintakaan ei kuplinut niinkuin kuvassa. Pinta ei kuplinut ollenkaan vain siitä muuttui rapea ja kova. En suosittele tätä reseptiä!
Samanlainen kokemus kuin monella muulla, eli raa'aksi jää näillä ohjeilla
En suosittele tuhlaamaan tarvikkeitasi tähän ohjeeseen! Oli yli tunnin uunissa ja jäi täysin raa’aksi sisältä vaikka miten ala tasolla paistoikin loppu ajan, ei myöskään turvonnut tai ollut ollenkaan kuohkeahko. Nyt harmittaa kun himoitsi koko illan pannaria ja lopputulos tämä...
kyllä teresa oli aivan oikeassa ihan huono resepti vaikka ei olla ees tehty loppuun >:(
Monta kertaa tehtyy ja aina onnistunut🤩😍🤗Tärkeää on sekin että uuni on kuuma jo kun pannarin sinne heivaa🙈Eli ei ala kylmästä uunista ajastamaan nii kuin jotkut tekevät🙈🤭
Tuli tosi hyvää, useasti käytetty tätä reseptiä. Paistoaikaa kannattaa soveltaa uunista riippuen, kiertoilmauunissamme tuli valmiiksi n. 45 minuutissa. Suosittelemme <3
Tunnin uunissa, täysin raaka. Todella huono ohje.
Ohje aivan huono tuli raakaa vaikka paistaisi kuinka pitkään ja opiskelijalle erittäin huono juttu kun pitää heittää menemään
Hei Minulla onnistunut hyvin tuon ohjeen mukaan, tosi hyvää tuli. Hyvä ohje.
4 eri jauhoa 6 luomumunaa maito rasva ja pannarin päälle voita tietysti suola vanilis.ja rakkautta fagu tuusulasta jos nyt vähän sävelsin
Oikein hyvä resepti. En turvottanut ollenkaan, tulos kuitenkin hyvä. Pienempikin määrä voita riittää.
Ei tule kypsäksi näillä ohjeilla.
Testaus olis hyvä, ikävää, ettei pannukakku ole kypsynyt odotetulla tavalla. Resepti on testattu K-Koekeittiössä. Paistoaikaan vaikuttaa uunin teho ja uunipannun koko. Paistoaika voi siis olla ohjetta pidempi.
Valmistettu täysin reseptin mukaan, mutta lopputulos täysin raaka.
5/5 Maistuu salami🎅🏿
1, 5 tuntia uunissa, ei kypsynyt. Raaka keskeltä, aineet hukkaan ja sähköä käytetty turhaan. Roskis kamaa, olisi kannattaunt lukea kommentit. Nyyyyt harmittaa!!!!!
Enpä tee enää K-ruokaohjeilla pannaria. On näköjään toisillakin tullut sutta noilla ohjeilla. Raakaa, palanut päällys, biojätteeseen kaikki, hukkaan menneet aineet. Teenpä kuten ennenkin - äidin ohjeilla. Halusin nyt kokeilla olisiko ohjeenne parempi. EI.
Mittasuhteet väärin ohjeistettu. Vetelää, jäi raa'aksi keskeltä!
MITTASUHTEET VÄÄRÄT! Pannukakku meni pilalle - roskiin!
Tein tämän reseptin (pl. sokerin) puolittaen ja lisäsin n. 1/3 teelusikallista leivinjauhetta. Paistoin laakeassa vuoassa pellin sijaan, hiukan yli tunnin ajan 200 asteessa. Jäi keskeltä ehkä hiukan raa'aksi, mutta oli erittäin hyvää.
Kiitos, pannukakkuvaikeuksiini on vastattu! :D En ole juuri millään ohjeella onnistunut saamaan täydellistä perinteistä peruspannaria paitsi tällä. Juuri sopivassa suhteessa kaikkia aineksia. Puolisokin on tyytyväinen. Ihanaa suuret kiitokset tästä teille! ❤️ Ja muistakaa ihmiset ennen kuin meinaatte kommentoida asiattomasti keskustelupalstoihin... Jos kyseisellä ohjeella ei onnistu, vaihda toiseen tai sovella ohjetta valittamisen sijaan. Leipominen ei ole aina yksioikoista ja huomioi, että uunit ovat myös erilaisia. Palautetta on hyvä antaa, mutta tee se rakentavasti ja ystävällisesti. Ei ole vaikeaa! Ihmisiä tässä kaikki ollaan kuitenkin. Rauhaisaa, aurinkoista ja pannarien täyteistä loppuviikkoa sinnepäin! :)
Maku oikei hyvä mutta jotain taisin sössiä kun siitä tuli n.8cm paksu vanukasmainen levy :D
Tein ensimmäistä kertaa pannaria itse ja tein tällä ohjeella. Laitoin tosin vain puolet tuosta voin määrästä ja päälle laitoin mustikoita ennenkuin laitoin pannarin uuniin. Voi että tuli hyvä! Niin herkkua, että vois tempaista koko pellillisen! Uunituoreena parasta, myöhemminkin tosi hyvää! ☺️❤️
Mielestäni helppo ja hyvä resepti,vaihtakaa vehnäjauho,karkeavehnäjauhoksi.3-4 kananmunan.Kokeilkaa coocos maidolla,voi kokeilla mitä vain.Hyvää tuli ainakin meillä.Kiertoilmauunissa 200c.kaksipellilistä 45 min.
Aivan susi resepti, täsmälleen ohjeen mukaan ja ei kypsy, 1.5h 200 astetta ja sisältä valkokastiketta, tuplatkaa munien määrä ni mahis onnistua.
Tykäsin
Huono resepti. Jäi littanaksi, ei ruskistunut ja pohjaan/pintaan tuli sitkeät kalvot. Pari kananmunaa lisää niin veikkaisin että toimii paremmin.
Blenderiin kamat, pyöräyttää antaa asettua sen puolituntia ja uunissa tunti, ensin pidin 200 ja vähensin 175 asteeseen vartiks. Laitoin taikinan vuokaan jossa taikinasta tuli vähän vahvempi ku pellillä mutta hyvin paisti ja kypsäksi tuli palamatta. Ja vaikka en ole leiponut, tämänkin tehnyt vain kaksikertaa, molemmilla kerroilla tosi hyvää joten vaikea kuvitella miten tällä ohjeella ei voi onnistua😉👍🏻