• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pannukakku

Pannukakku maistuu koko perheelle. Kokeile erilaisia suolaisia täytteitä tai nauti pannukakku perinteiseen tapaan hillon kanssa. N. 0,25€/annos.
Pannukakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 157 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon vehnäjauhot, munat, sokeri ja suola. Sulata rasva ja lisää taikinaan. Anna taikinan turvota noin 1/2 tuntia.
  2. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes pannari on kypsä ja pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa pannukakku esimerkiksi hillon ja kermavaahdon kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 157 kcal655 kJ
  • Proteiinia5,7 g
  • Hiilihydraatteja19,2 g
  • Rasvaa6,21 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 202 arvostelua
  • maukku7.9.2017

    Hyvä resepti

  • Cynthia27.8.2017

    Onnistui hyvin eka keralla

  • H18.8.2017

    Hyvää tulee pannukakusta

  • Nakki19.7.2017

    Annoin taikinan turvota reilu tunnin ja paistoin uunissa tunnin kun ei meinannut kypsyä ollenkaan. Nostin lämpötilaakin loppuvaiheessa. Löysä pannukakkuhan sieltä tuli. Ei tule kyllä toiste tehtyä tällä reseptillä valitettavasti :/

  • K-Kuluttajapalvelu19.7.2017

    Hei Nakki, harmi kuulla, että pannukakku ei onnistunut. Resepti on testattu K-Koekeittiöllä ohjeen mukaan. Uuneissa ja niiden tehoissa voi olla eroja ja jotkut uunit vaativat pidemmän paistoajan.

  • Mp15.7.2017

    Miks just pirkka tarvikkeita

  • #Jonnetmuistaa3.7.2017

    Kylä on HYVVÄÄ!

  • Suo ja Helmi💕30.6.2017

    Eka kerta ja tykkätty kovasti😁

  • Veijo2.6.2017

    Onnistui eka kerralla.

  • Pinja10.5.2017

    Ihan sika hyvää kannataa kokeilla

  • Liisa9.5.2017

    Tehtiin meidän pirjon 10 vuotis päiville pannukakku :))) meni kyllä kauemmin kun ohjeessa, ainakin 3 h :)))) hyvää tuli silti :))) korvasin voin oliiviöjyllä hyvin toimi :))))

  • dementia5.4.2017

    unohtukohan hennukalta laittaa uuni päälle?

  • Karo26.3.2017

    Pannarihan on sisältä minusta aina raa'an näköistä, kuhan pohja ja pinta saanut väriä niin on kypsää. Ja yleensä kun pannari jäähtyy niin keskustakin jämäköityy. :)

  • hennukka 14.3.2017

    Miten saa pannarin kypsäks.. ollu jo 1,5h uunissa ja ohjeen mukaan tehty, mutta ihan löysää..

  • K-Kuluttajapalvelu14.3.2017

    hennukka, reseptin toimivuus on testattu K-Koekeittiöllä. Uunien tehoissa voi kuitenkin olla eroa. Jos pannukakku ei meinaa kypsyä voin uunin lämpötilaa tarvittaessa nostaa.

  • K-Kuluttajapalvelu24.2.2017

    Cak, uuneissa on eroja. Toiset paistavat lempeämmin, toiset ärhäkämmin. Jos tuntuu, ettei pannari tahdo saada väriä uunissasi, voit kokeilla hieman korkeampaa paistolämpötilaa.

  • cak24.2.2017

    Millä saa pannariin väriä ? Mitä tehdä ennen paistoa tai paiston jälkeen ?

  • K-Kuluttajapalvelu29.10.2016

    Hei Ilona, ohjeen mukaan taikinan annetaan turvota puoli tuntia.

  • Ilona😻😻29.10.2016

    Pitääkö muka sen turvota tunnin tai pari?

  • kiireessä leiponut29.7.2016

    Nam. Ei