Kirjolohisalaatti ja retiisitsatsiki
Värikäs ja helppo lohisalaatti syödään retiisitsatsikin kanssa.
- 4 annosta
- alle 30 min
- 67,3 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1rs(300 g)kirjolohisuikaleita tai -kuutioita
- (sis. suolaa 1%)
- 200guusia perunoita
- 1pienijäävuorisalaatti
- 1ruukkurucolaa
- 1keltainen paprika
- 2tomaattia
- 1dlruohosipulia tai nippusipulin varsia hienonnettuna
- (ripaussuolaa)
Retiisitsatsiki
- 1tlk(200 g)Pirkka Kevyt kermaviiliä
- 1/2(100 g)kurkku
- 1nippu (n. 100 g)retiisejä
- 1/2dltilliä hienonnettuna
- 1valkosipulinkynsi
- n. 1/2tlsuolaa
- n. 1/2tlmustapippuria
- 1/2tlhunajaa
Valmistus
alle 30 min- Ruskista kirjolohet paistinpannussa ja anna jäähtyä. Keitä perunat kypsiksi ja jäähdytä myös ne.
- Revi jäävuorisalaatti ja rucola vadille. Suikaloi paprika, kuutioi tomaatit ja viipaloi perunat. (Mausta perunat ripauksella suolaa.)
- Asettele ainekset salaattipedille kerroksittain niin, että kala tulee päällimmäiseksi. Ripottele päälle ruohosipulia.
- Kastiketta varten raasta kurkku ja retiisit. Pane raasteet siivilään ja purista ylimääräinen neste pois.
- Hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita tsatsikin kaikki ainekset keskenään.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 67,3 kcal282 kJ
- Proteiinia 4,15 g
- Hiilihydraatteja3,32 g
- Rasvaa4,01 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi