RapuhodaritTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rapuhodarit

Astetta paremmat hot dogit täytetään ravuilla, sitruunamajoneesilla, ruohosipulilla ja miedolla chilillä. Noin 4,60€/annos*

  • 3 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

3 annosta

Sitruunamajoneesi

    • 3/4dlHellmann's majoneesia
    • 1 1/2tlsitruunanmehua
    • 1 1/2tlsitruunankuorta raastettuna
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata kuningaskatkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Pyöräytä ravun pää irti. Leikkaa sulaneen katkaravun kuori keskeltä halki saksilla. Poista kuori ja musta suoli.
  2. Kuumenna rasva pannulla. Lisää valkosipulit ja ravut. Paista ravut kypsiksi. Nosta ravut lautaselle ja mausta suolalla. Laske levyn lämpöä ja kuumenna sämpylöiden leikkauspintaa hieman pannulla.
  3. Viipaloi chili. Sekoita majoneesin ainekset keskenään.
  4. Levitä sämpylöiden leikkauspintoihin majoneesia. Ripottele päälle hieman cayennepippuria. Asettele ravut leiville ja ripottele päälle ruohosipulit ja chilit. Tarjoa hodarit lämpiminä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu