Hyppää sisältöön
Tonnikala-papunachotTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tonnikala-papunachot

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kananmunaton
Lisää nachoihin vaihteeksi tonnikalaa. Pavuilla saat nachoihin mehevyyttä ja ruokaisuutta.
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    897 kJ / 214 kcal
  • Rasva
    9,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,9 g
  • Hiilihydraatit
    18 g
  • josta sokereita
    0,6 g
  • Proteiini
    12,7 g
  • Suola
    1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta tonnikalasta neste pois. mausta se cayennella ja oreganolla. Huuhdo ja valuta pavut.
  2. Lado kerros nachoja öljytyn uuniastian pohjalle. Lisää kerros tonnikalaa, papuja ja juustoraastetta. Toista näin, kunnes kaikki nachot on käytetty. Ripottele päälle juustoraastetta.
  3. Paista 200 asteessa uuninkeskitasolla 10–15 minuuttia. Koristele halutessasi hienonnetulla kevätsipulilla ja korianterilla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,3 (18 arviota)

  • Lils
    2 vuotta sitten
    Kiva idea, mutta ruoka on tosi kuivaa. Kaipaisi ehdottomasti jotain kastiketta lisäksi.