• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Tonnikala-papunachotTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tonnikala-papunachot

Lisää nachoihin vaihteeksi tonnikalaa. Pavuilla saat nachoihin mehevyyttä ja ruokaisuutta. Noin 1,00€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1tlk(185 g)K-Menu tonnikalapaloja vedessä
    • 1/2tlcayennepippuria
    • 1/2tloreganoa
    • 1tlk(380 g)Pirkka papusekoitusta (säilyke)
    • 1/2ps(à 400 g)K-Menu maissilastuja

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta tonnikalasta neste pois. mausta se cayennella ja oreganolla. Huuhdo ja valuta pavut.
  2. Lado kerros nachoja öljytyn uuniastian pohjalle. Lisää kerros tonnikalaa, papuja ja juustoraastetta. Toista näin, kunnes kaikki nachot on käytetty. Ripottele päälle juustoraastetta.
  3. Paista 200 asteessa uuninkeskitasolla 10-15 minuuttia. Koristele halutessasi hienonnetulla kevätsipulilla ja korianterilla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua