Halloween-munakkaat
Yllätä isot ja pienet halloween-juhlijat minimunakkailla. Ne valmistuvat vain muutamasta raaka-aineesta. Reseptit on laatinut Nanna Rintala Kaikki äitini reseptit -blogista.
- 24 kpl
- alle 30 min
Ainekset
24 kpl
- 1pkt(240 g)Pirkka Parhaat Chorizo raakamakkaraa
- 2kananmunaa
- 1/2dlkuohukermaa
Valmistus
alle 30 min- Purista raakamakkaroiden massa kuoristaan paistinpannulle ja paista keskilämmöllä kypsäksi. Riko makkaroiden rakenne samalla murumaiseksi esimerkiksi kahden puulastan avulla. Siirrä sivuun.
- Riko munat kulhoon ja riko niiden rakenne haarukalla. Lisää juustoraaste, kuohukerma ja chorizo kulhon ja sekoita.
- Voitele minimuffinipelti ja annostele munakasmassa koloihin. Paista 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
- Leikkaa oliivit pituussunnassa puoliksi. Leikkaa puolet (24) oliivin puolikkaista aina kukin kuudeksi jalaksi. Ota esipaistetut munakkaat uunista ja kokoa kullekin munakkaalle hämähäkki asettamalla pinnalle puolikas oliivi ja sen molemmin puolin 3 jalkaa. Paista vielä 5-10 minuuttia, kunnes munakkaat ovat hyytyneet läpikotaisin ja ovat kauniin kullanruskeita.
- Tarja lämpinä tai kylminä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Voiko tähän laittaa meetvurstissa?
Amanda, reseptiä ei testattu meetvurstilla, mutta halutessasi voit toki lisätä meetvurstia.
Kuulostaapa hyvälle Ehkäpä teen huomenna😋