• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuusto-portobellot

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin kasvisruokaresepti vain noin 1,70 €/annos.
Vuohenjuusto-portobellot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • tammenlehtisalaattia

Valmistus

alle 15 min
  1. Puhdista sienet pullasudilla. Irrota sienistä jalat ja hienonna ne. Hienonna myös sipuli. Leikkaa vuohenjuusto ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kuullota sipulia ja hienonnettuja sienten jalkoja öljy-pestoseoksessa. Mausta pippurilla.
  3. Jaa sipuliseos portobellojen lakkien sisäpinnalle. Asettele tomaatti- ja vuohenjuustoviipaleet päälle. Ripottele pinnalle pinjansiemeniä. Gratinoi uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia. Tarjoa sienet salaatin kanssa alkuruoaksi.

Ravintosisältö perannos 135g100 g

  • 250 kcal1 050 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa21 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4
  • MushroomLover:)26.10.2016

    Todella herkullinen resepti! Lisäsin sipulin joukkoon jauhelihaa, valkosipulia, mausteita ja smetanaa. Jätin myös peston pois. Superhyväääää!!!