• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kalamunakaskääryle

Kalamunakaskääryle
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 15 viipaletta
  • 30 - 60 min
  • 132 kcal / 100 g

Ainekset

15 viipaletta
    • 6dlPirkka maitoa
    • 1dlPirkka vehnäjauhoja
    • 1tlsuolaa
    • 6Pirkka kananmunaa

Täyte

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita maito, jauhot ja suola keskenään. Anna turvota hetken aikaa. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja voitele paperi öljyllä.
  2. Lisää munat taikinapohjaan ja vatkaa tasaiseksi. Kaada seos uunipannulle ja paista uunin alatasolla 225 asteessa noin 25 minuuttia. Kumoa kypsä levy leivinpaperin päälle.
  3. Kuullota sipulit ja hienonnetut valkosipulinkynnet rasvassa. Valuta tonnikalat ja sekoita joukkoon sipulit, tilli ja jogurtti. Mausta sitruunapippurilla.
  4. Levitä seos munakkaan pinnalle ja kääri rullalle paperin avulla. Nosta kääryle uunipannulle tai -vuokaan ja levitä päälle juustoraaste. Kuorruta 250-asteisessa uunissa, kunnes juusto sulaa ja saa väriä. Tarjoa salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 132 kcal554 kJ
  • Proteiinia9,24 g
  • Hiilihydraatteja5,74 g
  • Rasvaa7,82 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua