Kalamunakaskääryle
Tonnikala-munakasrulla on helppo valmistaa ja maistuu niin lounaaksi kuin illalliseksi.
15 viipaletta30 - 60 min132 kcal / 100 g
Ainekset
15 viipaletta
- 6dlPirkka maitoa
- 1tlsuolaa
- 6kananmunaa
Täyte
- 1/2ps(à 200 g)Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
- 2valkosipulinkynttä
- 1-2rklöljyä
- 2tlk(à 200 g)Pirkka tonnikalaa öljyssä
- 1/2-1dltilliä hienonnettuna
Lisäksi
Valmistus
30 - 60 min- Sekoita maito, jauhot ja suola keskenään. Anna turvota hetken aikaa. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja voitele paperi öljyllä.
- Lisää munat taikinapohjaan ja vatkaa tasaiseksi. Kaada seos uunipannulle ja paista uunin alatasolla 225 asteessa noin 25 minuuttia. Kumoa kypsä levy leivinpaperin päälle.
- Kuullota sipulit ja hienonnetut valkosipulinkynnet rasvassa. Valuta tonnikalat ja sekoita joukkoon sipulit, tilli ja jogurtti. Mausta sitruunapippurilla.
- Levitä seos munakkaan pinnalle ja kääri rullalle paperin avulla. Nosta kääryle uunipannulle tai -vuokaan ja levitä päälle juustoraaste. Kuorruta 250-asteisessa uunissa, kunnes juusto sulaa ja saa väriä. Tarjoa salaatin kanssa.
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 132 kcal554 kJ
- Proteiinia 9,24 g
- Hiilihydraatteja5,74 g
- Rasvaa7,82 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi