Kanapastavuoka
Tomaattisessa kanapastavuoassa on välimerellisiä makuja - kesäkurpitsaa, paprikaa, punasipulia ja fetajuustoa. Helpossa vuoassa pastoja ei tarvitse edes keittää! Noin 1,90€/annos.*
- 6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
- 1-2rklöljyä
- 1tlsuolaa
- 3/4tlmustapippuria
- 1/2(250 g) pientäkesäkurpitsaa
- 1(170 g)keltainen tai punainen paprika
- 1(125 g)punasipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1rklpizzamaustetta
- 1tlpaprikajauhetta
- 1tlk(500 g)Pirkka tomaattimurskaa
- 3dlvettä
- 1tlk(2 dl)Pirkka laktoositonta ruokakermaa (15 %)
- 8dl(350 g)Pirkka gnocchi -pastaa
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat fetajuustoa
Valmistus
30 - 60 min- Paista kanat muutamassa erässä öljyssä pannulla. Mausta ne suolalla (1/2 tl) ja pippurilla. Siirrä sivuun.
- Viipaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja leikkaa pienemmiksi paloiksi. Kuutioi paprika ja hienonna kuorittu punasipuli ja valkosipuli.
- Kuullota sipulia ja valkosipulia hetki pannulla öljyssä. Lisää muut kasvikset ja paista, kunnes ne pehmenevät hieman. Lisää pannulle kanat ja mausta pizzamausteella paprikajauheella ja lopulla suolalla (1/2 tl).
- Lisää joukkoon tomaattimurska, huuhdo tölkki vedellä (3 dl) ja lisää pannulle. Lisää myös ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi.
- Levitä pasta laakeaan vuokaan ja sekoita joukkoon kastike. Murenna puolet fetasta vuoan joukkoon ja ripottele loput pinnalle.
- Paista 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Anna vuoan vetäytyä hetki ennen tarjoamista.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi