• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Aioli-perunasalaatti

Perinteinen perunasalaatti saa uutta makua aioli-valkosipulikastikkeesta.
Aioli-perunasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8-10 annosta
  • yli 60 min
  • 81,5 kcal / 100 g

Ainekset

8-10 annosta

Kastike

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä perunat kypsiksi, jäähdytä ja kuori ne. (Uusia perunoita ei tarvitse kuoria.)
  2. Kuutioi perunat, omenat ja maustekurkut. Hienonna sipulit.
  3. Sekoita ainekset kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Sekoita aioli ja kermaviili keskenään. Kaada kastike perunasalaatin joukkoon. Sekoita nostellen. Anna maustua jääkaapissa noin tunti ennen tarjoamista. Koristele halutessasi timjamilla tai persiljalla. Tarjoa lisäksi grillattuja tai keitettyjä nakkeja.

Ravintosisältö per 100 g

  • 81,5 kcal341 kJ
  • Proteiinia1,46 g
  • Hiilihydraatteja9,83 g
  • Rasvaa3,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5