Toscapannukakku
Pannukakku saa paistamisen keskivaiheilla makean toscakuorrutteen.
8 annosta30 - 60 min
Ainekset
8 annosta
- 7dlmaitoa
- 2kananmunaa
- 3 1/2dlvehnäjauhoja
- 2rkljuoksevaa rasvaseosta
- 1tlsuolaa
Toscakuorrutus
- 3/4dljuoksevaa rasvaseosta
- 1ps(100 g)Pirkka mantelilastuja
- 3/4dlsokeria
- 2rklvehnäjauhoja
- 3rklmaitoa tai
- 1ps(200 g)tosca-mantelikuorrutetta (Milletti)
Lisäksi
- jäätelöä
Valmistus
30 - 60 min- Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon munat, jauhot, rasva ja suola. Taikina saa turvota kulhossa noin 1/2 tuntia.
- Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia uunin keskitasolla.
- Toscakuorrutus: Mittaa kuorrutuksen aineet kattilaan ja kiehauta.
- Nosta pannukakku uunista ja levitä päälle toscakuorrutus tai ripottele pannukakulle valmista tosca-mantelikuorrutetta. Jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia. Tarjoa toscapannukakun lisäksi jäätelöä.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat
Kokeile myös
- yli 60 min4,1(16 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(13 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(33 arvostelua)
Kommentoi