ToscapannukakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Toscapannukakku

  • Annosmäärä16 palaa
  • Valmistusaikayli 60 min
Pannukakku saa paistamisen keskivaiheilla makean toscakuorrutteen, joka tekee pannukakusta vastustamattoman herkun.

    Ainekset

    16 palaa
    1 l
     
    maitoa
    tai
    4 1/2 dl
     
    vehnäjauhoja
    tai
    4
     
    kananmunaa
    tai
    1/2 dl
     
    sokeria
    tai
    1 tl
     
    suolaa
    tai
    50 g
     
    voita
    tai

    Toscakuorrutus

    75 g
     
    voita
    tai
    2 rkl
     
    vehnäjauhoja
    tai
    1 dl
     
    sokeria
    tai
    2 rkl
     
    maitoa
    tai
    1 ps (100 g)
     
    tai

    Lisäksi

     
    jäätelöä
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    848 kJ / 203 kcal
    Rasva
    10 g
    josta tyydyttynyttä
    4,5 g
    Hiilihydraatit
    21,5 g
    josta sokereita
    9,6 g
    Proteiini
    6 g
    Suola
    0,5 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min

    Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon vehnäjauhot, munat, sokeri ja suola.

    Sulata rasva ja lisää taikinaan. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.

    Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun korkeareunaiseen uunipeltiin. Halutessasi voit voidella leivinpaperin sulatetulla voilla.

    Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 35 minuuttia.

    Toscakuorrute:

    Valmista kuorrutus paiston aikana. Sulata voi pinnoitetussa kattilassa. Lisää jauhot, sokeri ja maito. Kiehauta sekoittaen ja lisää lopuksi mantelilastut.

    Lusikoi kuorrutus tasaisesti kuuman pannukakun pinnalle. Nosta lämpötila 225 asteeseen ja jatka paistoa vielä 10 minuuttia uunin keskitasolla.

    Tarjoa lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka mantelilastu 100g
      Hinta 2,09/kpl
      20,90/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,1 (61 arviota)

    • Ari
      2 kuukautta sitten
      Aivan,täytettä tulee liian vähän ohjeen mukaan.Helppo ja vaivaton ohje.Syötävän hyvää.
    • hsow
      2 kuukautta sitten
      Täällä kans kokeiltiin maidottomana ja gluteenittomana. (riisimaito, glut.jauhoseos, riisijäätelö). Todella hyvää oli.
    • Katri
      2 kuukautta sitten
      Toimii! Gluteenittomana ja maidottomana ainakin... Yksi tähti lähtee siitä et kuorrutettua olis saanut olla reilummin.... :D
    • Hannaelina
      2 kuukautta sitten
      Kyllä oli hyvää! Tein täytteen tuplana niin riitti koko pellille.