• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Toscapannukakku

Pannukakku saa paistamisen keskivaiheilla makean toscakuorrutteen.
Toscapannukakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 254 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta
    • 7dlmaitoa
    • 2kananmunaa
    • 3 1/2dlvehnäjauhoja
    • 2rkljuoksevaa rasvaseosta
    • 1tlsuolaa

Toscakuorrutus

    • 3/4dljuoksevaa rasvaseosta
    • 3/4dlsokeria
    • 2rklvehnäjauhoja
    • 3rklmaitoa
    • tai
    • 1ps(200 g)tosca-mantelikuorrutetta (Milletti)

Lisäksi

    • jäätelöä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon munat, jauhot, rasva ja suola. Taikina saa turvota kulhossa noin 1/2 tuntia.
  2. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia uunin keskitasolla.
  3. Toscakuorrutus: Mittaa kuorrutuksen aineet kattilaan ja kiehauta.
  4. Nosta pannukakku uunista ja levitä päälle toscakuorrutus tai ripottele pannukakulle valmista tosca-mantelikuorrutetta. Jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia. Tarjoa toscapannukakun lisäksi jäätelöä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 254 kcal1 060 kJ
  • Proteiinia6,47 g
  • Hiilihydraatteja26,7 g
  • Rasvaa13,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua