• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Nakkipitaleivät

Nakkipitaleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 380 kcal / annos

Ainekset

6 annosta

Nakkitäyte

    • 1pkt(300 g)kuorettomia broilerinakkeja
    • 1/2tlk(à 500 g)Pirkka paseerattua tomaattia
    • 1/2tlchilijauhetta
    • 1/2tlPirkka valkosipuli-pippuriseosta

Jogurttikastike

    • 1tlk(2 dl)Bulgarianjogurttia
    • 1tlpizzamaustetta
    • 1/2tlsitruunapippuria

Lisäksi

    • 2tomaattia viipaleina
    • 1punasipuli renkaina
    • suikaloitua jäävuorisalaattia

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi tai viipaloi nakit ja ruskista pinnoitetulla pannulla ilman rasvaa. Kaada joukkoon valutetut pavut ja paseerattu tomaatti. Lisää joukkoon viipaloidut peperonit. Mausta chilillä, valkosipuli-pippurisekoituksella ja kuumenna.
  2. Sekoita jogurttikastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua hetki.
  3. Lämmitä pitaleipiä mikrossa (600 w) noin 1 minuutti. Avaa pitaleivät taskuiksi ja täytä nakkiseoksella, tomaattiviipaleilla, punasipulirenkailla ja jäävuorisalaatilla. Lisää jogurttikastiketta ja koristele kokonaisilla peperoneilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Tulisuutta saat Pirkka jalapenoviipaleilla.

Ravintosisältö perannos 100 g

  • 380 kcal1 590 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja35 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3