Nakkipitaleivät
Nakeilla täytetyt pitaleivät maistuvat lounaaksi tai iltapalaksi. Helppoa ja hyvää.
6 annostaalle 30 min380 kcal / annos
Ainekset
6 annosta
- 1pkt(6 kpl)Pirkka pitaleipiä
Nakkitäyte
- 1pkt(300 g)kuorettomia broilerinakkeja
- 1tlk(380 g)Pirkka ruskeita papuja
- 1/2tlk(à 500 g)Pirkka paseerattua tomaattia
- n. 6vihreää peperonia (säilyke)
- 1/2tlchilijauhetta
- 1/2tlPirkka valkosipuli-pippuriseosta
Jogurttikastike
- 1tlk(2 dl)Bulgarian jogurttia
- 1tlpizzamaustetta
- 1/2tlsitruunapippuria
Lisäksi
- 2tomaattia viipaleina
- 1punasipuli renkaina
- suikaloitua jäävuorisalaattia
- vihreitä peperoneja (säilyke)
Valmistus
alle 30 min- Suikaloi tai viipaloi nakit ja ruskista pinnoitetulla pannulla ilman rasvaa. Kaada joukkoon valutetut pavut ja paseerattu tomaatti. Lisää joukkoon viipaloidut peperonit. Mausta chilillä, valkosipuli-pippurisekoituksella ja kuumenna.
- Sekoita jogurttikastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua hetki.
- Lämmitä pitaleipiä mikrossa (600 w) noin 1 minuutti. Avaa pitaleivät taskuiksi ja täytä nakkiseoksella, tomaattiviipaleilla, punasipulirenkailla ja jäävuorisalaatilla. Lisää jogurttikastiketta ja koristele kokonaisilla peperoneilla.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Tulisuutta saat Pirkka jalapenoviipaleilla.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Ravintosisältö per annos 100 g
- 380 kcal1 590 kJ
- Proteiinia 17 g
- Hiilihydraatteja35 g
- Rasvaa17 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi