Lämpimät raakamakkaraleivätTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lämpimät raakamakkaraleivät

Näissä lämpimissä leivissä on kaikki, mitä voi toivoa: bratwurstista paistettuja makkarapullia, sinappia ja kosolti juustoa, sekä kirpeää marinoitua sipulia raikastamaan kokonaisuuden. Noin 1,00/annos.*

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(240 g)Pirkka Parhaat bratwurst raakamakkaraa
    • 1rklrypsiöljyä
    • 4viipaletta(200 g)maalaisleipää
    • 2rklsinappia
    • 1ps(150 g)Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
    • 2rklruohosipulia hienonnettuna

Marinoitu punasipuli

    • 1(80 g)punasipuli
    • 2rklomenaviinietikkaa
    • 2tlsokeria
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/4tlneilikkaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Viipaloi sipuli renkaiksi kuppiin. Sekoita etikka ja mausteet joukkoon. Jätä sipuli marinoitumaan.
  2. Purista raakamakkara kuoresta pieniksi pyöryköiksi. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista pyörykät.
  3. Laita leivät uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele leivät sinapilla. Levitä juusto ja pyörykät leiville. Kypsennä uunissa 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
  4. Koristele kuumat leivät punasipulilla ja ruohosipulilla.

Tiesitkö että...

Voit koristella leivät myös hienonnetulla ruohosipulilla. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille