Lämpimät raakamakkaraleivät
Näissä lämpimissä leivissä on kaikki, mitä voi toivoa: bratwurstista paistettuja makkarapullia, sinappia ja kosolti juustoa, sekä kirpeää marinoitua sipulia raikastamaan kokonaisuuden. Noin 1,00/annos.*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(240 g)raakamakkaraa
- 1rklrypsiöljyä
- 4viipaletta(200 g)maalaisleipää
- 2rklsinappia
- 1ps(150 g)Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
- 2rklruohosipulia hienonnettuna
Marinoitu punasipuli
- 1(80 g)punasipuli
- 2rklomenaviinietikkaa
- 2tlsokeria
- 1/2tlsuolaa
- 1/4tlneilikkaa
Valmistus
alle 30 min- Viipaloi sipuli renkaiksi kuppiin. Sekoita etikka ja mausteet joukkoon. Jätä sipuli marinoitumaan.
- Purista raakamakkara kuoresta pieniksi pyöryköiksi. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista pyörykät.
- Laita leivät uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele leivät sinapilla. Levitä juusto ja pyörykät leiville. Kypsennä uunissa 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
- Koristele kuumat leivät punasipulilla ja ruohosipulilla.
Tiesitkö että...
Voit koristella leivät myös hienonnetulla ruohosipulilla. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit
Kommentoi