Texmex-hodarit
Kokoa hodarit sämpylöiden sijaan tacokuoriin ja täytä texmex-ruoasta tutuilla mauilla. Tämäkin resepti vain n. 1,00€/annos*.
10 kplalle 30 min210 kcal / annos (95g)
Ainekset
10 kpl
- 1(200 g)Pirkka syöntikypsä avokado
- 1(60 g)pieni punasipuli
- 1pkt(420 g)HK Aito nakkeja
- 10kplPirkka tacokuoria
- 1/2prk(à 250 g)Valio Koskenlaskija Ruoka cheddar -juustoa
- tuoretta korianteria tai persiljaa
Valmistus
alle 30 min- Halkaise avokado. Poista kivi, koverra sisus irti kuoresta ja viipaloi hedelmäliha. Kuori ja hienonna punasipuli.
- Kuumenna nakit keittämällä, höyryttämällä, grillaamalla tai mikrossa. Kuumenna tacokuoret mikrossa (600 W) noin 45 sekuntia. Kuumenna myös cheddarjuustokastike.
- Täytä tacokuoret nakilla, avokadolla, sipulilla, salsalla, juustokastikkeella ja korianterilla.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Jos kaipaat hodariisi lisää tulisuutta, ripottele hodogin pinnalle tuoretta chiliä hienonnettuna. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 95g100 g
- 210 kcal894 kJ
- Proteiinia 8 g
- Hiilihydraatteja9 g
- Rasvaa16 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi