• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Texmex-hodarit

Kokoa hodarit sämpylöiden sijaan tacokuoriin ja täytä texmex-ruoasta tutuilla mauilla. Tämäkin resepti vain n. 1,00€/annos*.
Texmex-hodarit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 kpl
  • alle 30 min
  • 210 kcal / annos (95g)

Ainekset

10 kpl

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise avokado. Poista kivi, koverra sisus irti kuoresta ja viipaloi hedelmäliha. Kuori ja hienonna punasipuli.
  2. Kuumenna nakit keittämällä, höyryttämällä, grillaamalla tai mikrossa. Kuumenna tacokuoret mikrossa (600 W) noin 45 sekuntia. Kuumenna myös cheddarjuustokastike.
  3. Täytä tacokuoret nakilla, avokadolla, sipulilla, salsalla, juustokastikkeella ja korianterilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos kaipaat hodariisi lisää tulisuutta, ripottele hodogin pinnalle tuoretta chiliä hienonnettuna. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 95g100 g

  • 210 kcal894 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3