• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tuorejuustobrownie

Tuorejuustobrownie on ihanan suklainen leivonnainen, joka saa pintaansa vaniljatuorejuustokuvioinnin.
Tuorejuustobrownie
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 25 palaa
  • 30 - 60 min
  • 150 kcal / annos (40g)

Ainekset

25 palaa

Pinnalle

    • 1rs(200 g)Valio Viola vaniljatuorejuustoa
    • 1kananmuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele suklaa. Sulata voi kattilassa, siirrä kattila sivuun ja sekoita suklaa voin sekaan.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon suklaa-voiseos. Vatkaa taikinan kananmunien rakenne rikki kierrevatkaimella ja lisää muutamassa erässä taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
  3. Vuoraa suorakaiteen muotoinen piirakkavuoka (20 x 28 cm) leivinpaperilla. Levitä taikina tasaisesti vuokaan.
  4. Sekoita tuorejuusto ja kananmuna varonasti keskenää lusikalla. Älä vatkaa, jotta seos ei löysty. Lusikoi seos laikuiksi brownietaikinan pinnalle. Pidä veistä pystysuorassa brownien pintaan nähden ja tee pintaan marmorointikuvioita siten, että tuorejuustoseos sekoittuu osittain taikinaan.
  5. Paista 175 asteessa uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa paloiksi. Tuorejuustobrownie saa jäädä pehmeän taikinaiseksi.

Ravintosisältö perannos 40g100 g

  • 150 kcal631 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja14 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille33