
Toscapalat
Toscapalat ovat uunipannulla valmistettu versio perinteisestä toscakakusta. Toscapaloja valmistat kerralla helposti suuremmallekin joukolle.
- 24 annosta
- 30 - 60 min
- 376 kcal / 100 g
Ainekset
24 annosta
- 4kananmunaa
- 3dlsokeria
- 2dlPirkka laktoositonta kevytkermaa (10 %)
- 4dlvehnäjauhoja
- 3tlleivinjauhetta
Kuorrutus
- 150gPirkka voita
- 1 3/4dlsokeria
- 1/2dlvehnäjauhoja
- 2ps(à 100 g)Pirkka mantelilastuja
- 2rklmaitoa
Valmistus
30 - 60 min- Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Lisää vaahtoon jäähtynyt rasva, kerma ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle ja paista 200 asteessa puolikypsäksi 8-10 minuuttia.
- Mittaa kuorrutusainekset kattilaan ja kiehauta. Kaada seos puolikypsän kakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Jatka paistamista, kunnes kuorrutus on kauniin vaaleanruskea, eli 10-15 minuuttia. Jos haluat runsaasti kuorrutusta pinnalle, valmista annos 1 1/2-kertaisena.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 376 kcal1 570 kJ
- Proteiinia 6,83 g
- Hiilihydraatteja40,1 g
- Rasvaa20,9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi