ToscapalatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Toscapalat

  • Annosmäärä24 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Toscapalat ovat uunipannulla valmistettu versio perinteisestä toscakakusta. Toscapaloja valmistat kerralla helposti suuremmallekin joukolle.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

24 annosta
4
 
kananmunaa
tai
3 dl
 
sokeria
tai
100 g
 
tai
2 dl
 
Pirkka laktoositonta kevytkermaa (10 %)
tai
4 dl
 
vehnäjauhoja
tai
3 tl
 
leivinjauhetta
tai

Kuorrutus

150 g
 
tai
1 3/4 dl
 
sokeria
tai
1/2 dl
 
vehnäjauhoja
tai
2 ps (à 100 g)
 
tai
2 rkl
 
maitoa
tai

Ravintosisältö

Energia
1 612 kJ / 387 kcal
Rasva
21,5 g
josta tyydyttynyttä
10 g
Hiilihydraatit
40,3 g
josta sokereita
26,3 g
Proteiini
6,9 g
Suola
0,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Lisää vaahtoon jäähtynyt rasva, kerma ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle ja paista 200 asteessa puolikypsäksi 8–10 minuuttia.

Mittaa kuorrutusainekset kattilaan ja kiehauta. Kaada seos puolikypsän kakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Jatka paistamista, kunnes kuorrutus on kauniin vaaleanruskea, eli 10–15 minuuttia. Jos haluat runsaasti kuorrutusta pinnalle, valmista annos 1 1/2-kertaisena.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka kevytmaito 5dl
    Hinta 0,75/kpl
    1,50/l
  • Pirkka laktoositon kevytkerma 2dl UHT
    Hinta 0,85/kpl
    4,25/l