• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Toscapalat

Toscapalat ovat uunipannulla valmistettu versio perinteisestä toscakakusta. Toscapaloja valmistat kerralla helposti suuremmallekin joukolle.
Toscapalat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 24 annosta
  • 30 - 60 min
  • 376 kcal / 100 g

Ainekset

24 annosta

Kuorrutus

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Lisää vaahtoon jäähtynyt rasva, kerma ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle ja paista 200 asteessa puolikypsäksi 8-10 minuuttia.
  2. Mittaa kuorrutusainekset kattilaan ja kiehauta. Kaada seos puolikypsän kakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Jatka paistamista, kunnes kuorrutus on kauniin vaaleanruskea, eli 10-15 minuuttia. Jos haluat runsaasti kuorrutusta pinnalle, valmista annos 1 1/2-kertaisena.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 376 kcal1 570 kJ
  • Proteiinia6,83 g
  • Hiilihydraatteja40,1 g
  • Rasvaa20,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua