• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vadelma-suklaamuffinit

Vadelma-suklaamuffinit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • 30 - 60 min
  • 317 kcal / 100 g

Ainekset

12 annosta
    • 200gPirkka leivontamargariinia
    • 2 1/2dlsokeria
    • 3kananmunaa
    • 1/2dlmaitoa
    • 3 3/4dlvehnäjauhoja
    • 3rklPirkka kaakaojauhetta (tummaa)
    • 1tlPirkka leivinjauhetta
    • 1tlPirkka vanilliinisokeria
    • 200g(4 dl)Pirkka vadelmia tai Pirkka mustikoita (pakaste)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Vatkaa joukkoon munat yksitellen. Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe, vanilliinisokeri keskenään. Lisää taikinan joukkoon vuorotellen maito ja siivilän läpi jauhoseos. Sekoita varovasti tasaiseksi taikinaksi. Lisää lopuksi jäiset vadelmat TAI mustikat.
  2. Nostele taikina kahden lusikan avulla muffinivuokiin. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Suklaamuffinit saat kun korvaat vadelmat 200 grammalla rouhittua tummaa suklaata. Paista suklaamuffineja 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 317 kcal1 330 kJ
  • Proteiinia5,02 g
  • Hiilihydraatteja35,5 g
  • Rasvaa16,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille21
  • Nimetön käyttäjä5.3.2016

    Hei, tosi ihana suklaakakku tuli tästä muffiniohjeesta. Leivoin gluteenottomasta sunnuntaijauhoista ja kuorrutin tummalla suklaalla