Vadelma-suklaamuffinit
Raikkaan marjaiset vadelma-suklaamuffinssit sopivat vaativampaankin kahvipöytään. Suklaamuffinit saat korvaamalla vadelmat tummalla suklaalla.
- 12 annosta
- 30 - 60 min
- 317 kcal / 100 g
Ainekset
12 annosta
- 2 1/2dlsokeria
- 3kananmunaa
- 1/2dlmaitoa
- 3 3/4dlvehnäjauhoja
- 3rklPirkka kaakaojauhetta (tummaa)
- 1tlPirkka leivinjauhetta
- 200g(4 dl)Pirkka vadelmia tai Pirkka mustikoita (pakaste)
Valmistus
30 - 60 min- Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Vatkaa joukkoon munat yksitellen. Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe, vanilliinisokeri keskenään. Lisää taikinan joukkoon vuorotellen maito ja siivilän läpi jauhoseos. Sekoita varovasti tasaiseksi taikinaksi. Lisää lopuksi jäiset vadelmat TAI mustikat.
- Nostele taikina kahden lusikan avulla muffinivuokiin. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 25 minuuttia.
Tiesitkö että...
Vinkki! Suklaamuffinit saat kun korvaat vadelmat 200 grammalla rouhittua tummaa suklaata. Paista suklaamuffineja 200 asteessa noin 20 minuuttia.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 317 kcal1 330 kJ
- Proteiinia 5,02 g
- Hiilihydraatteja35,5 g
- Rasvaa16,9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Oli tosi hyviä
Varmaan tosi hyviä
OLI TODELLA HUONO JA MUFFINEISTA TULI TODELLA LÖLLÖJÄ EIKÄ NE KOHONNUT JA NIITÄ TULI VARMAAN YLI 20 KAPPALETTA MUTTA MAKU ON IHAN HYVÄ PISTE
Vadelma ja suklaa sopii todella hyvin. Itellä tuli 18 annosta en tiiä kyl mistä se johtu
Hei, tosi ihana suklaakakku tuli tästä muffiniohjeesta. Leivoin gluteenottomasta sunnuntaijauhoista ja kuorrutin tummalla suklaalla