Uuniomenat ja Mariannevaahto
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Uuniomenat ovat monen suosikki jälkiruoka. Tarjoa Mariannevaahdon kanssa.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
4 annosta
- 4 isoa tai 8 pientä hapanta omenaa (kotimaista tai Jonagold)
- n. 1 dl rusinoita
- n. 3 rkl siirappia
- kanelia
- n. 3 rkl vettä
- 1 tlk (2 dl) Pirkka vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 3/4 dl (n. 50 g) Fazer Marianne crush -karamellirouhetta
Ravintosisältö
- Energia475 kJ / 113 kcal
- Rasva2,8 g
- josta tyydyttynyttä1,6 g
- Hiilihydraatit19,9 g
- josta sokereita19,2 g
- Proteiini0,7 g
- Suola0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Pese omenat ja poista siemenkodat omenaporalla. Asettele omenat uunivuokaan. Täytä omenoiden kolot rusinoilla, valuta päälle siirappia ja ripottele pinnalle kanelia. Kaada vesi vuoan pohjalle.
- Kypsennä omenoita 225 asteessa, kunnes omenat ovat pehmeitä. Pieniä ja pehmeitä omenoita noin 20 minuuttia, isoja ja kovahkoja 30–40 minuuttia. Valele omenia 1–2 kertaa paistamisen aikana vuokaan valuneella siirappiliemellä.
- Vatkaa vaniljakastike löysäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon karamellirouhe. Säilytä kastike jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Vinkki! Voit täyttää uuniomenoiden kolot myös mantelirouheella tai kookoshiutaleilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(102 arviota)
- 30 - 60 min4,6(138 arviota)
- alle 30 min3,9(10 arviota)
- 30 - 60 min4,5(159 arviota)
- 30 - 60 min4,3(170 arviota)
- 30 - 60 min4,5(108 arviota)
- 30 - 60 min3,8(330 arviota)
- 30 - 60 min3,8(161 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (1 arvio)