• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vadelma-jogurttitiramisu

Vadelma-jogurttitiramisu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 205 kcal / annos (155g)

Ainekset

6 annosta
    • 1/2pkt(à 175 g)Pirkka kaurakeksejä
    • 1/2dlkuumaa kahvia

Vadelmatäyte

    • 3dlvettä
    • 1/2dlsokeria
    • 1ps(200 g)Pirkka vadelmia (pakaste)
    • 3rklPirkka mustaherukkamehua
    • 1/2dlvettä
    • 2rklperunajauhoja

Jogurttitäyte

    • 1dlPirkka vispikermaa
    • 1/2tlk(à 400 g)Pirkka AB maustamatonta jogurttia
    • 1rklsokeria
    • 1tlvanilliinisokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele ja levitä keksit lasikulhon pohjalle. Kostuta keksit kahvilla.
  2. Mittaa kattilaan vesi ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää joukkoon jäiset vadelmat (jätä koristeeksi muutama). Kiehauta. Lisää mustaherukkamehu. Sekoita keskenään vesi ja perunajauhot. Siirrä kattila pois levyltä. Kaada suurus ohuena nauhana kattilaan koko ajan sekoittaen. Siirrä kattila takaisin kuumalle levylle ja kiehauta kiisseli. Ripottele kiisselin pinnalle sokeria. Jäähdytä kattila kylmässä vedessä.
  3. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon jogurtti, sokeri ja vanilliinisokeri.
  4. Kaada jäähtynyt vadelmakiisseli keksien päälle. Levitä pinnalle jogurttiseos. Koristele vadelmilla.

Ravintosisältö perannos 155g100 g

  • 205 kcal858 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja28 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille