Persimon-vaniljatortut
Täytä joulutortut tällä kertaa vaniljaisella tuorejuustolla ja persimonilla. Toki voit käyttää torttuihin myös tuoreita luumuja. Noin 0,50€/annos.*
12 kpl30 - 60 min170 kcal / annos (75g)
Ainekset
12 kpl
- 1rs(180 g)Pirkka vaniljatuorejuustoa
- 1kananmuna
- 2(300 g)persimonia
- 1tlkanelia
- 1 1/2dlPirkka appelsiinimarmeladia
Valmistus
30 - 60 min- Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa taikina taitoskohdista kolmeen osaan. Kauli taikinapalat jauhotetulla alustalla noin 12 cm x 30 cm:n kokoisiksi levyiksi. Leikkaa levyt neljään osaan. Viipaloi persimonit.
- Voitele torttujen reunat munalla. Levitä jokaisen tortun keskelle tuorejuustoa ja päälle kolme persimonviipaletta. Ripottele persimonien pinnalle kanelia.
- Paista 225 asteessa toiseksi alimmalla tasolla 10-12 minuuttia.
- Kuumenna appelsiinimarmeladi kattilassa. Sivele persimonien pinnalle appelsiinimarmeladia pullasudilla. Tarjoa tortut glögin kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit käyttää myös valmiita voi- tai lehtitaikinalevyjä. Leikkaa tuolloin levyt kolmeen osaan. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat
Ravintosisältö per annos 75g100 g
- 170 kcal715 kJ
- Proteiinia 3 g
- Hiilihydraatteja19 g
- Rasvaa10 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi