Persimon-vaniljatortut
- Annosmäärä12 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
Täytä joulutortut tällä kertaa vaniljaisella tuorejuustolla ja persimonilla. Toki voit käyttää torttuihin myös tuoreita luumuja.
Ainekset
12 kpl
- 1 pkt (500 g) Pirkka esikaulittua ja laskostettua voitaikinaa (pakaste)
- 1 rs (180 g) Pirkka vaniljatuorejuustoa
- 1 kananmuna
- 2 (300 g) persimonia
- 1 tl kanelia
- 1 1/2 dl Pirkka appelsiinimarmeladia
Ravintosisältö
- Energia1 355 kJ / 323 kcal
- Rasva15,6 g
- josta tyydyttynyttä9,3 g
- Hiilihydraatit38,9 g
- josta sokereita19,3 g
- Proteiini5,4 g
- Suola0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa taikina taitoskohdista kolmeen osaan. Kauli taikinapalat jauhotetulla alustalla noin 12 cm x 30 cm:n kokoisiksi levyiksi. Leikkaa levyt neljään osaan. Viipaloi persimonit.
- Voitele torttujen reunat munalla. Levitä jokaisen tortun keskelle tuorejuustoa ja päälle kolme persimonviipaletta. Ripottele persimonien pinnalle kanelia.
- Paista 225 asteessa toiseksi alimmalla tasolla 10–12 minuuttia.
- Kuumenna appelsiinimarmeladi kattilassa. Sivele persimonien pinnalle appelsiinimarmeladia pullasudilla. Tarjoa tortut glögin kanssa.
Vinkki! Voit käyttää myös valmiita voi- tai lehtitaikinalevyjä. Leikkaa tuolloin levyt kolmeen osaan.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −10 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,20/2 kpl8,89/kgIlman Plussa-korttia 1,79/kpl (9,94/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarre30 - 60 min4,3(17 arviota)
- Video30 - 60 min4,1(83 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min4,1(7 arviota)
- 30 - 60 min3,6(14 arviota)
- 30 - 60 min3,8(11 arviota)
- 30 - 60 min3,3(45 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min
- 30 - 60 min5,0(7 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (82 arviota)