Persimon-vaniljatortutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Persimon-vaniljatortut

  • Annosmäärä12 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
Täytä joulutortut tällä kertaa vaniljaisella tuorejuustolla ja persimonilla. Toki voit käyttää torttuihin myös tuoreita luumuja.

    Ainekset

    12 kpl
    1 pkt (500 g)
     
    tai
    1 rs (180 g)
     
    tai
    1
     
    kananmuna
    tai
    2 (300 g)
     
    persimonia
    tai
    1 tl
     
    tai
    1 1/2 dl
     
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    1 357 kJ / 324 kcal
    Rasva
    15,6 g
    josta tyydyttynyttä
    9 g
    Hiilihydraatit
    38,9 g
    josta sokereita
    19,2 g
    Proteiini
    5,5 g
    Suola
    0,5 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa taikina taitoskohdista kolmeen osaan. Kauli taikinapalat jauhotetulla alustalla noin 12 cm x 30 cm:n kokoisiksi levyiksi. Leikkaa levyt neljään osaan. Viipaloi persimonit.

    Voitele torttujen reunat munalla. Levitä jokaisen tortun keskelle tuorejuustoa ja päälle kolme persimonviipaletta. Ripottele persimonien pinnalle kanelia.

    Paista 225 asteessa toiseksi alimmalla tasolla 10–12 minuuttia.

    Kuumenna appelsiinimarmeladi kattilassa. Sivele persimonien pinnalle appelsiinimarmeladia pullasudilla. Tarjoa tortut glögin kanssa.

    Vinkki! Voit käyttää myös valmiita voi- tai lehtitaikinalevyjä. Leikkaa tuolloin levyt kolmeen osaan.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka esikaulittu ja laskostettu voitaikina 500g pakaste
      Hinta 2,89/kpl
      5,78/kg
    • Pirkka tuorejuusto vanilja 180g laktoositon
      Hinta 1,99/kpl
      11,06/kg
    • Pirkka kaneli 15 g jauhettu
      Hinta 0,69/kpl
      46,00/kg
    • Pirkka appelsiinimarmeladi 450g
      Hinta 1,99/kpl
      4,42/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,2 (81 arviota)