• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Persimon-vaniljatortut

Täytä joulutortut tällä kertaa vaniljaisella tuorejuustolla ja persimonilla. Toki voit käyttää torttuihin myös tuoreita luumuja.
Persimon-vaniljatortut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • 30 - 60 min
  • 170 kcal / annos (75g)

Ainekset

12 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa taikina taitoskohdista kolmeen osaan. Kauli taikinapalat jauhotetulla alustalla noin 12 x 30 cm kokoisiksi levyiksi. Leikkaa levyt neljään osaan. Viipaloi persimonit.
  2. Voitele torttujen reunat munalla. Levitä jokaisen tortun keskelle tuorejuustoa ja päälle kolme persimonviipaletta. Ripottele persimonien pinnalle kanelia. Paista 225 asteessa toiseksi alimmalla tasolla 10-12 minuuttia.
  3. Kuumenna appelsiinimarmeladi kattilassa. Sivele persimonien pinnalle appelsiinimarmeladia pullasudilla. Tarjoa glögin tortut kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit käyttää myös valmiita voi- tai lehtitaikinalevyjä. Leikkaa tuolloin levyt kolmeen osaan.

Ravintosisältö perannos 75g100 g

  • 170 kcal715 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja19 g
  • Rasvaa10 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille19