
Kaprissilakat
Aloit kaprissilakoiden valmistus muutamaa päivää ennen tarjoamista. Silakat saavat ensimmäisen yön kypsyä etikkaliemessä ja seuraavan vuorokauden maustua kapriskastikkeessa.
- n. 10 annosta
- yli 60 min
- 105 kcal / annos (90g)
Ainekset
n. 10 annosta
- 600gsilakkafileitä
Marinadi
- 5dlvettä
- 1dletikkaa
- 1rklsuolaa
Kastike
- 1tlk(200 g)Pirkka Kevyt kermaviiliä
- 1prk(50 g)Pirkka kapriksia
- 1dlruohosipulia hienonnettuna
- 1/2tlmustapippuria
- 1rklhunajaa
Pinnalle
- 1pienimaustekurkku kuutioituna
- 1dlruohosipulia hienonnettuna
Valmistus
yli 60 min- Sekoita marinadin ainekset. Irrota silakkafileistä nahka. Pane silakkafileet liemeen ja anna maustua jääkaapissa yön yli.
- Hienonna ruohosipulit. Valuta kaprikset. Sekoita kastikkeen ainekset.
- Valuta silakkafileet marinadista siivilässä. Lisää fileet kastikkeeseen ja sekoita. Anna maustua seuraavaan päivään.
- Kaada silakat tarjolle pieneen, laakeaan kulhoon. Koristele maustekurkulla ja ruohosipulilla. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai ruisleivän kanssa.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 90g100 g
- 105 kcal440 kJ
- Proteiinia 11 g
- Hiilihydraatteja4 g
- Rasvaa5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi