• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kaprissilakat

Kaprissilakat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 10 annosta
  • yli 60 min
  • 105 kcal / annos (90g)

Ainekset

n. 10 annosta
    • 600gsilakkafileitä

Marinadi

    • 5dlvettä
    • 1dletikkaa
    • 1rklsuolaa

Kastike

Pinnalle

    • 1pienimaustekurkku kuutioituna
    • 1dlruohosipulia hienonnettuna

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita marinadin ainekset. Irrota silakkafileistä nahka. Pane silakkafileet liemeen ja anna maustua jääkaapissa yön yli.
  2. Hienonna ruohosipulit. Valuta kaprikset. Sekoita kastikkeen ainekset.
  3. Valuta silakkafileet marinadista siivilässä. Lisää fileet kastikkeeseen ja sekoita. Anna maustua seuraavaan päivään.
  4. Kaada silakat tarjolle pieneen, laakeaan kulhoon. Koristele maustekurkulla ja ruohosipulilla. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai ruisleivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 90g100 g

  • 105 kcal440 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille