• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Valkosuklaa-mustikkamuffinit

Valkosuklaa-mustikkamuffinit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 16 kpl
  • 30 - 60 min
  • 356 kcal / 100 g

Ainekset

16 kpl
    • 2dlsokeria
    • 3Pirkka kananmunaa
    • 4 1/2dlvehnäjauhoja
    • 2tlleivinjauhetta
    • 1tlvanilliinisokeria
    • 1dlmaitoa
    • 3dl(150 g)Pirkka mustikoita (pakaste)
    • 50gPirkka valkoista leivontasuklaata

Kuorrutus

    • 150gPirkka valkoista leivontasuklaata

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää maito, mustikat ja rouhittu valkosuklaa taikinaan ja sekoita nopeasti. Jos käytät pakastemustikoita, lisää ne jäisinä. Jaa taikina muffinivuokiin.
  2. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20-25 minuuttia. Sulata valkosuklaa mikrossa. Valuta suklaata jäähtyneiden muffinien päälle. Koristele halutessasi koristerakeilla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 356 kcal1 490 kJ
  • Proteiinia5,52 g
  • Hiilihydraatteja37,4 g
  • Rasvaa20,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille35