Paahdetut varsikukkakaalitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paahdetut varsikukkakaalit

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Näteissä varsikukkakaaleissa on hieman makea ja hennon kukkakaalimainen maku. Paahda uunissa, jätä hieman rapeiksi ja tarjoa tämä alkuvuoden sesonkiherkku lisäkkeenä.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
2 pkt (à 200 g)
 
tai
1 rkl
 
tai
1/4 tl
 
suolaa
tai

Valmistus

alle 15 min

Huuhtele ja kuivaa varsikukkakaalit. Leikkaa tarvittaessa varsien päästä pienet palat pois. Halkaise isoimmat varsikukkakaalit pitkittäin veitsellä.

Levitä varsikukkakaalit leivinpaperin päälle pellille ja pyörittele öljyssä. Ripottele suolaa pinnalle.

Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes nuput saavat hieman väriä. Tarkkaile, etteivät nuput pääse palamaan. Varret saavat jäädä hieman napakoiksi. Tarjoa paahdetut varsikukkakaalit sellaisenaan, osana ruokaisaa salaattia tai vaikkapa lohen tai karitsan lisäkkeenä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljy 500ml
    Hinta 10,35/kpl
    20,70/l
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,9 (7 arviota)