• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vesimeloni-fetasalaatti

Vesimeloni-fetasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 118 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Kastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Viipaloi meloni, tomaatit ja kurkku.
  2. Revi salaatti laakealle vadille. Asettele päälle melonit, tomaatit, kurkku ja valutetut salaattijuustokuutiot.
  3. Pirskottele salaatin päälle öljyä ja balsamiviinietikkaa juuri ennen tarjoamista. Mausta mustapippurilla ja ripottele pinnalle hienonnettua minttua tai basilikaa. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 118 kcal494 kJ
  • Proteiinia5,53 g
  • Hiilihydraatteja1,92 g
  • Rasvaa9,75 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2