• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Ihanan kesäinen salaatti syntyy tuoreista mansikoista, meloneista ja halloumista. Vastustamaton makuyhdistelmä!
Meloni-halloumi-mansikkasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6-8 annosta
  • alle 30 min
  • 381 kcal / annos (200g)

Ainekset

6-8 annosta

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Revi huuhdotut ja valutetut salaatit vadille. Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi. Puhdista ja lohko mansikat. Viipaloi halloumi.
  2. Paista halloumit rasvassa kauniin ruskeiksi.
  3. Sekoita kastikeainekset keskenään.
  4. Lisää melonit ja juustot vadille. Koristele mansikoilla. Kaada kastike salaatille.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 381 kcal1 590 kJ
  • Proteiinia13,6 g
  • Hiilihydraatteja6,86 g
  • Rasvaa33,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille18