• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Vesimeloni-kalkkunasalaattiReseptin takana bloggaaja

Vesimeloni-kalkkunasalaatti

Vesimelonin sisälle pakataan kalkkuna-halloumisalaatti, joka sellaisenaan on kätevä ottaa mukaan vaikkapa piknikille. www.beachhousekitchen.fi

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Suolaa ja pippuroi kalkkunan ohutleikkeet. Grillaa tai paista pannulla kypsiksi.
  2. Leikkaa halloumi n. 1 cm paksuisiksi siivuiksi. Grillaa tai paista pannulla.
  3. Halkaise vesimeloni ja koverra vesimelonilusikalla sisuksesta palloja.
  4. Kuori ja leikkaa avokadojen puolikkaat lohkoiksi. Ripottele päälle sitruunamehu ja unikonsiemeniä.
  5. Yhdistä ainekset ja täytä vesimeloni salaatilla.
  6. Viimeistele yrteillä ja oliiviöljyllä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua