Vihannespannu
Vihannespannu on helppo ja herkullinen lisäke. Kaada vihannekset tarjolle esim. uunikalan ympärille.
4 annostaalle 30 min120 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 2-3rklöljyä
- 100gpaistettua sipulikuutioita
- 400gkesäkurpitsaa
- 150gpunaista paprikaa
- 1ps(200 g)Pirkka maissia (pakaste)
- 1tlsuolaa
- 1/2dltuoretta tilliä tai persiljaa hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Paloittele huuhdotut ja puhdistetut kesäkurpitsat ja paprikat noin 1,5 sentin kuutioiksi ja kuullota ne sipulin kanssa tilavassa paistokasarissa. Lisää maissit ja jatka kuumentamista, kunnes kesäkurpitsa on pehmennyt. Mausta vihannekset suolalla ja hienonnetulla persiljalla tai tillilä. Kaada vihannekset tarjolle esim. uunikalan ympärille.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 120 kcal501 kJ
- Proteiinia 3,41 g
- Hiilihydraatteja14,8 g
- Rasvaa5,14 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi