• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vihannespannu

Vihannespannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 2-3rklöljyä
    • 100gpaistettua sipulikuutioita
    • 400gkesäkurpitsaa
    • 150gpunaista paprikaa
    • 1tlsuolaa
    • 1/2dltillisilppua / persiljasilppua

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele huuhdotut ja puhdistetut kesäkurpitsat ja paprikat noin 1,5 sentin kuutioiksi ja kuullota ne sipulin kanssa tilavassa paistokasarissa. Lisää maissit ja jatka kuumentamista, kunnes kesäkurpitsa on pehmennyt. Mausta vihannekset suolalla ja hienonnetulla persiljalla tai tillilä. Kaada vihannekset tarjolle esim. uunikalan ympärille.

Ravintosisältö per 100 g

  • 120 kcal501 kJ
  • Proteiinia3,41 g
  • Hiilihydraatteja14,8 g
  • Rasvaa5,14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille