VoikreemiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Voikreemi

Klassinen voikreemi sopii kakkujen kuorrutteeksi ja täytteeksi. Se jähmettyy hyvin ja on erinomainen dripping cake -kakkujen pohjakuorrute.

  • 3 dl
  • alle 15 min

Ainekset

3 dl
    • 200gvoita
    • 200g(n. 3 dl)tomusokeria
    • 1tlPirkka vaniljasokeria

Valmistus

alle 15 min
  1. Vaahdota huoneenlämpöinen voi vaaleaksi vaahdoksi.
  2. Lisää tomusokeria vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Jatka vatkaamista, kunnes seos on kuohkean vaaleaa.
  3. Mausta vaniljasokerilla ja käytä kakun kuorrutteena.

Tiesitkö että...

Vinkki! Värillisen voikreemin saat helposti, kun korvaat tomusokerin vaaleanpunaisella mansikanmakuisella tomusokerilla tai vaaleanruskealla kaakaotomusokerilla.

Kommentoi

Arvosana reseptille 31 arvostelua