Kahvikehrät
Kahvikehrät, kahvipöytien suosikki 80-luvulta, tekevät paluun! Vaniljainen täyte paahtuu uunissa ihanan karamellimaiseksi.
- 20 kpl
- yli 60 min
Ainekset
20 kpl
Taikina
- 150gPirkka voita
- 25ghiivaa
- 3/4dlkylmää maitoa
- 2kananmunaa
- 2rklsokeria
Täyte
- 100ghuoneenlämpöistä voita
- 1 3/4dltomusokeria
Voiteluun
- 1kananmuna
Pinnalle
- raesokeria
Lisäksi
- paperisia pullavuokia
Valmistus
yli 60 min- Nypi jauhot ja rasvat keskenään. Liuota hiiva maitoon ja lisää se jauhoseokseen. Vatkaa kananmunat ja sokeri keskenään, lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
- Valmista täyte. Vatkaa voin rakenne sileäksi ja sekoita joukkoon tomusokeri sekä vaniljasokeri.
- Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi (20x45 cm). Levitä päälle täyte ja rullaa taikina tiukaksi rullaksi. Paloittele se noin 2 cm paksuisiksi viipaleiksi ja nosta viipaleet pullavuokiin.
- Kohota kahvikehrät leivinliinalla peitettynä lämpimässä 30 minuuttia. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria.
- Paista 250-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
Tiesitkö että...
Vinkki! Kahvikehrät kestävät hyvin pakastusta.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi