Vuohenjuustoleivät ja balsamicosiirappi
Vuohenjuustoleivät, kauden tuoreet marjat ja balsamisiirappi on ihanan kesäinen herkku.
4 annostaalle 15 min300 kcal / annos (130g)
Ainekset
4 annosta
- 8viipalettapatonkia
- n. 30gPirkka voita
Lisäksi
- n. 200gmansikoita ja/tai kirsikoita
- n. 100gverkko- tai hunajamelonia
Balsamicosiirappi
- 1/2dlsokeria
Valmistus
alle 15 min- Valmista ensin balsamicosiirappi. Kiehauta balsamiviinietikka ja sokeri. Jäähdytä.
- Viipaloi juusto ohuiksi viipaleiksi (8 kpl). Pane juustojen pinnalle nokare voita ja paista kuumalla pinnoitetulla pannulla voipuoli alaspäin, kunnes juustot ovat ruskettuneet kauniin värisiksi.
- Nosta juustot patonkiviipaleiden päälle ruskistunut puoli ylöspäin. (Voit halutessasi paahtaa patongit ensin.)
- Paloittele mansikat, kirsikat ja meloni. Nosta leipien päälle marjoja ja hedelmiä. Valuta päälle balsamicosiirappia.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit tarjota marjat, hedelmät ja siirapin myös erikseen. Marjoja ja hedelmiä voit vaihdella maun mukaan. Balsamisiirapin tilalla voit käyttää valmista Pirkka balsamietikkakastiketta.Kategoriat
Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 130g100 g
- 300 kcal1 260 kJ
- Proteiinia 9 g
- Hiilihydraatteja35 g
- Rasvaa13 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi