• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuusto-tomaattipiirakka

Piirakassa on porkkanainen pohja. Täytteeseen laitetaan vuohenjuustoa, tomaatteja ja pinjansiemeniä.
Vuohenjuusto-tomaattipiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 224 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita porkkanasose ja rasva kulhossa. Lisää jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina jauhoja apuna käyttäen uunivuoan (32 x 24 cm) pohjalle. Levitä päälle sitruunapesto.
  2. Leikkaa vuohenjuusto ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi.
  3. Lado juustoviipaleet vierekkäin pohjalle. Asettele tomaatit piirakan päälle. Ripottele pinnalle pinjansiemenet.
  4. Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla 25-30 minuuttia.
  5. Hienonna aurinkokuivatut kirsikkatomaatit ja ripottele ne piirakan pinnalle. Koristele vuohenjuusto-tomaattipiirakka tuoreella basilikalla tai rucolalla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 224 kcal936 kJ
  • Proteiinia6,97 g
  • Hiilihydraatteja15,4 g
  • Rasvaa15,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3