Porkkanarieskat
- Annosmäärä12 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Helpot ja nopeat porkkanarieskat maistuvat keiton kaverina tai vaikkapa iltapalana teen kanssa.
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
12 kpl
1 pkt (500 g) | tai |
1 dl | tai |
n. 4 1/2 dl | tai |
2 rkl | öljyä tai |
3/4 tl | suolaa tai |
Valmistus
30 - 60 min
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Taikina saa jäädä melko löysäksi.
Nostele taikinasta kahden lusikan avulla nokareita pellille leivinpaperin päälle. Taputtele nokareet jauhotetuin käsin rieskoiksi ja pistele haarukalla. Paista rieskoja 225-asteisen uunin keskitasossa noin 15 minuuttia. Porkkanarieskat ovat parhaimmillaan heti tuoreina.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,3(76 arviota)
- yli 60 min3,9(124 arviota)
- yli 60 min4,6(77 arviota)
- yli 60 min2,8(4 arviota)
- yli 60 min3,8(59 arviota)
- yli 60 min3,9(9 arviota)
- yli 60 min
- yli 60 min2,9(8 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (68 arviota)
- Nam3 vuotta sittenNanna on oikeassa. Teen tämän ohjeen mukaan usein, ja koko taikinasta tulee yhdelle pellille näppärästi 7 -8 rieskaa. Täyttävät koko pellin. Maukkaita rieskoja tuleekin. Varsinkin kun räpsii taikinan joukkoon mausteita. Rieskat saa muuten helpommin pellille littaniksi kun taputtelee niitä kylmään veteen kastetuilla sormilla.
- Nanna_3 vuotta sitten8 Nokaretta pellille, mutta ohjeessa lukee, että rieskoja tulee 12?
- K-Kuluttajapalvelu3 vuotta sittenNanna, reseptistä tulee 12 rieskaa.