Porkkanarieskat
- Annosmäärä12 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Helpot ja nopeat porkkanarieskat maistuvat keiton kaverina tai vaikkapa iltapalana teen kanssa.
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
12 kpl
1 pkt (500 g) | tai |
1 dl | tai |
n. 4 1/2 dl | tai |
2 rkl | öljyä tai |
3/4 tl | suolaa tai |
Ravintosisältö
Energia | 850 kJ / 203 kcal |
Rasva | 5,6 g |
josta tyydyttynyttä | 0,5 g |
Hiilihydraatit | 33 g |
josta sokereita | 3,3 g |
Proteiini | 5,9 g |
Suola | 1,2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Taikina saa jäädä melko löysäksi.
Nostele taikinasta kahden lusikan avulla nokareita pellille leivinpaperin päälle. Taputtele nokareet jauhotetuin käsin rieskoiksi ja pistele haarukalla. Paista rieskoja 225-asteisen uunin keskitasossa noin 15 minuuttia. Porkkanarieskat ovat parhaimmillaan heti tuoreina.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka suomalainen kaurahiutale 1kgHinta 1,29/kpl1,29/kg
- Pirkka hiivaleipävehnäjauho 2kgHinta 2,79/kpl1,40/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Pirkka Luomu porkkanasose 500gHinta 2,79/kpl5,58/kg
- Suvi porkkanasose 1kg SuomiHinta 5,95/kpl5,95/kg
- Myllyn Paras Hiivaleipäjauho 2 kgHinta 3,39/kpl1,70/kg
- Pysyvästi edullinenKeiju rypsiöljy 0,5lHinta 2,15/kpl4,30/l
- Neito rypsiöljy 500mlHinta 4,25/kpl8,50/l
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,3(83 arviota)
- yli 60 min3,7(72 arviota)
- yli 60 min4,0(139 arviota)
- yli 60 min3,5(13 arviota)
- yli 60 min4,2(6 arviota)
- 30 - 60 min
- alle 30 min4,4(7 arviota)
- yli 60 min4,8(27 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (76 arviota)
- Pampulasämpylä1 vuosi sittenOn hyviä kannattaa testaa 😋😋❤️
- Nam5 vuotta sittenNanna on oikeassa. Teen tämän ohjeen mukaan usein, ja koko taikinasta tulee yhdelle pellille näppärästi 7 -8 rieskaa. Täyttävät koko pellin. Maukkaita rieskoja tuleekin. Varsinkin kun räpsii taikinan joukkoon mausteita. Rieskat saa muuten helpommin pellille littaniksi kun taputtelee niitä kylmään veteen kastetuilla sormilla.
- Nanna_5 vuotta sitten8 Nokaretta pellille, mutta ohjeessa lukee, että rieskoja tulee 12?
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenNanna, reseptistä tulee 12 rieskaa.