• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Porkkanarieskat

Helpot ja nopeat porkkanarieskat maistuvat keiton kaverina tai vaikkapa iltapalana teen kanssa.
Porkkanarieskat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • 30 - 60 min
  • 115 kcal / annos (60g)

Ainekset

12 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Taikina saa jäädä melko löysäksi.
  2. Nostele taikinasta kahden lusikan avulla nokareita pellille leivinpaperin päälle. Taputtele nokareet jauhotetuin käsin rieskoiksi ja pistele haarukalla. Paista rieskoja 225-asteisen uunin keskitasossa noin 15 minuuttia. Porkkanarieskat ovat parhaimmillaan heti tuoreina.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 60g100 g

  • 115 kcal481 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja19 g
  • Rasvaa3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 16 arvostelua