Bataattivohvelit
Bataattisoseella saat vohveleihin makua ja väriä. Bataattivohvelit sopivat parhaiten suolaisille täytteille.
- n. 18 kpl
- 30 - 60 min
- 81,3 kcal / annos (50g)
Ainekset
n. 18 kpl
- 3kananmunaa
- 3 1/2dlvehnäjauhoja
- 1tlleivinjauhetta
- 1/2tlsuolaa
- 3/4dljuoksevaa margariinia tai sulatettua voita
- 1/2pkt(à 400 g)Pirkka bataattisosetta
- 2dlvichyä
Paistamiseen
- juoksevaa margariinia tai voita
Valmistus
30 - 60 min- Riko munien rakenne. Lisää maito, jauhot, leivinjauhe, suola ja rasva munien joukkoon ja sekoita. Sekoita joukkoon bataattisose. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia. Lisää vichy.
- Kuumenna vohvelirauta. Paista taikinasta vohveliraudalla vohveleita. Lisää pannuun rasvaa tarvittaessa. Tarjoa vohvelit vastapaistettuina, jolloin ne ovat ihanan rapeita tai pidä ne lämpiminä 100-asteisessa uunissa leivinpaperin päällä pellillä.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit käyttää vohveleihin myös ohrajauhoja.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Leivonta ja jälkiruoat
Ravintosisältö per annos 50g100 g
- 81,3 kcal340 kJ
- Proteiinia 2,64 g
- Hiilihydraatteja9,6 g
- Rasvaa3,5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Olisi kiva,jos ohjeeseen lisättäisiin myös eri täytevaihtoehtoja.
Kiva kokeilla uusia ajatuksia. Lapset tykkäsi.