• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Bataattivohvelit

Bataattisoseella saat vohveleihin makua ja väriä. Bataattivohvelit sopivat parhaiten suolaisille täytteille.
Bataattivohvelit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 18 kpl
  • 30 - 60 min
  • 81,3 kcal / annos (50g)

Ainekset

n. 18 kpl

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia tai voita

Valmistus

30 - 60 min
  1. Riko munien rakenne. Lisää maito, jauhot, leivinjauhe, suola ja rasva keskenään. Sekoita joukkoon bataattisose. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia. Lisää vichy.
  2. Kuumenna vohvelirauta. Paista taikinasta vohveliraudalla vohveleita. Lisää pannuun rasvaa tarvittaessa. Tarjoa vohvelit vastapaistettuina, jolloin ne ovat ihanan rapeita tai pidä ne lämpiminä 100-asteisessa uunissa leivinpaperin päällä pellillä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit käyttää vohveleihin myös ohrajauhoja.

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 81,3 kcal340 kJ
  • Proteiinia2,64 g
  • Hiilihydraatteja9,6 g
  • Rasvaa3,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9