• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sieni-vuohenjuustosalaatti

Sieni-vuohenjuustosalaatissa maistuvat herkkusienet, pehmeä vuohenjuusto ja kirpeän makeat kuivatut karpalot.
Sieni-vuohenjuustosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • alle 30 min
  • 155 kcal / annos (85g)

Ainekset

8 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo. Hienonna valkosipulinkynsi.
  2. Kuullota purjoa ja valkosipulia pari minuuttia öljyssä. Kääntele joukkoon herkkusienet ja nosta pannu pois levyltä. Mausta sitruunanmehulla, meiramilla, suolalla ja pippurilla.
  3. Revi salaatit vadille ja kaada päälle sieniseos.
  4. Viipaloi vuohenjuusto ja nosta viipaleet salaatin päälle. Valuta juustoviipaleiden päälle hieman juoksevaa hunajaa. Ripottele pinnalle kuivatut pehmeät karpalot.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 85g100 g

  • 155 kcal649 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu