Vuohenjuustoiset porkkanatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vuohenjuustoiset porkkanat

Vuohenjuustoiset porkkanat mm. kikherneellä ja sitruunamehulla sopivat myös lakto-ovo-kasvisruokavaliota noudattavalle herkuttelijalle. Mausta oreganolla.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 300 kcal / annos (215g)

Ainekset

4 annosta
    • 2ps(à 200 g)Pirkka pikkuporkkanoita
    • 1-2rklöljyä
    • 2tljuustokuminaa (Santa Maria)
    • 1/4tlsuolaa
    • 1 1/2rklsitruunanmehua
    • 1tlsitruunan raastettua kuorta
    • 2-3rkltuoretta oreganoa hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori porkkanat ja puolita ne pitkittäin tai paloittele ne. Vokkaa porkkanoita öljy-juustokuminaseoksessa noin 7 minuuttia. Mausta suolalla.
  2. Valuta ja huuhdo kikherneet. Mausta ne sitruunanmehulla ja -kuorella. Kumoa kikherneet pannulle ja anna niiden kuumentua. Lisää lopuksi kuutioitu vuohenjuusto. Anna juuston lämmetä kannen alla. Viimeistele oreganolla. Tarjoa lisäkkeenä.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 215g100 g

  • 300 kcal1 260 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja16 g
  • Rasvaa19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua