• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuustoiset porkkanat

Vuohenjuustoiset porkkanat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori porkkanat ja puolita ne pitkittäin tai paloittele ne. Vokkaa porkkanoita öljy-juustokuminaseoksessa noin 7 minuuttia. Mausta suolalla.
  2. Valuta ja huuhdo kikherneet. Mausta ne sitruunanmehulla ja -kuorella. Kumoa kikherneet pannulle ja anna niiden kuumentua. Lisää lopuksi kuutioitu vuohenjuusto. Anna juuston lämmetä kannen alla. Viimeistele oreganolla. Tarjoa lisäkkeenä.

Ravintosisältö perannos 215g100 g

  • 300 kcal1 260 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja16 g
  • Rasvaa19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1