Porsaan sisäfilee ja vuohenjuusto-sienikastike
Mehevä, maukas ja herkullinen sieni-vuohenjuustokastike sopii ihanasti murean porsaan sisäfileen kanssa.
4 annostaalle 30 min126 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(n. 500 g)Pirkka porsaan sisäfilee, marinoimaton
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Vuohenjuusto-sienikastike
- 1rs(200 g)Pirkka herkkusieniä
- 1(120 g)sipuli
- 1rklPirkka voita
- 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa
- 1/2pkt(à 200 g)Pirkka Parhaat vuohenjuustoa
- 1/2-1tlkuivattua timjamia
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- persiljaa hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Ota porsaan sisäfilee jääkaapista huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä.
- Pane filee uunivuokaan ja mausta suolalla sekä pippurilla. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes fileen sisälämpötila on noin 70 astetta.
- Anna fileen levätä folioon käärittynä hetken aikaa ennen viipalointia.
- Puhdista sienet ja viipaloi ne. Hienonna sipuli. Kuullota sipulia rasvassa, lisää sienet ja paista 2-3 minuuttia. Lisää ruokakerma, paloiteltu vuohenjuusto ja mausteet. Anna kiehahtaa. Tarjoa lisäksi perunoita ja salaattia.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Porsaan sisäfileen voit kypsentää myös viipaloituna pannussa paistaen. Kastike sopii myös broilerin- tai naudanlihalle ja lohelle.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 126 kcal527 kJ
- Proteiinia 12,1 g
- Hiilihydraatteja1,6 g
- Rasvaa7,55 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi