• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porsaan sisäfilee ja vuohenjuusto-sienikastike

Porsaan sisäfilee ja vuohenjuusto-sienikastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 126 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Vuohenjuusto-sienikastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota porsaan sisäfilee jääkaapista huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä.
  2. Pane filee uunivuokaan ja mausta suolalla sekä pippurilla. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes fileen sisälämpötila on noin 70 astetta.
  3. Anna fileen levätä folioon käärittynä hetken aikaa ennen viipalointia.
  4. Puhdista sienet ja viipaloi ne. Hienonna sipuli. Kuullota sipulia rasvassa, lisää sienet ja paista 2-3 minuuttia. Lisää ruokakerma, paloiteltu vuohenjuusto ja mausteet. Anna kiehahtaa. Tarjoa lisäksi perunoita ja salaattia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Porsaan sisäfileen voit kypsentää myös viipaloituna pannussa paistaen. Kastike sopii myös broilerin- tai naudanlihalle ja lohelle.

Ravintosisältö per 100 g

  • 126 kcal527 kJ
  • Proteiinia12,1 g
  • Hiilihydraatteja1,6 g
  • Rasvaa7,55 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille