• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Keltainen kasvissose

Keltainen kasvissose on helppo lisäke esimerkiksi broilerille.
Keltainen kasvissose
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • 30 - 60 min
  • 50,2 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta
    • 6perunaa
    • 3porkkanaa
    • 1pieni nauris
    • 1 1/2dlmaitoa
    • (1/2 tlsuolaa)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja nauris. Pane kasvikset kiehuvaan veteen ja keitä niitä noin 20 minuuttia. Kaada vesi pois siten, että jätät sitä noin puoli desilitraa kattilan pohjalle. Soseuta kasvikset sähkövatkaimella tai survimella tasaiseksi soseeksi. Lisää lämmitetty maito ja sekoita. Lisää halutessasi suolaa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 50,2 kcal210 kJ
  • Proteiinia1,57 g
  • Hiilihydraatteja9,7 g
  • Rasvaa0,39 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille