• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Vuohenjuustolla täytetyt sipulit

Vuohenjuustolla täytetyt sipulit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 170 kcal / annos (165g)

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • tuoreita yrttejä

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä sipuleita vedessä kuorineen noin 20 minuuttia. Halkaise sipulit poikittain ja vedä kuoret irti. Leikkaa sipuleiden pohjista pienet palat pois, jotta sipulit pysyvät hyvin pystyssä.
  2. Koverra sipuleista sisustat pikkulusikalla. Hienonna sisustat, vuohenjuusto ja aurinkokuivatut kirsikkatomaatit. Sekoita hienonnetut ainekset keskenään, lisää joukkoon kananmuna, korppujauhot ja mausteet. Täytä sipulit seoksella tiiviisti kukkuroilleen.
  3. Nosta sipulit vieri viereen voideltuun uunivuokaan. Paista 200 asteessa noin 20-30 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Koristele sipulit tuoreilla yrteillä.
  4. Tarjoa alkuruokana tai lisäkkeenä.

Ravintosisältö perannos 165g100 g

  • 170 kcal712 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja11 g
  • Rasvaa10 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille