• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuustokuorrutteiset portobellot

Vuohenjuustokuorrutteiset portobellot maistuvat alkuruokana, lisäkkeenä tai iltapalana.
Vuohenjuustokuorrutteiset portobellot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4-5 annosta

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Puhdista sienet pullasudilla. Leikkaa sienistä jalat ja hienonna ne. Hienonna myös sipuli. Leikkaa vuohenjuusto ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kuullota sipulia ja hienonnettuja jalkoja öljyssä pari minuuttia. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla. Jaa seos portobellojen lakkien sisäpinnalle ja asettele vuohenjuusto- ja tomaattiviipaleet päälle.
  3. Valuta hunajaa juustoille ja ripottele pinnalle pinjansiemeniä. Gratinoi uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes sienet ovat pehmenneet ja pinta saanut väriä. Tarjoa alku- tai iltapalana.

Ravintosisältö per 100 g

  • 90,2 kcal377 kJ
  • Proteiinia5,16 g
  • Hiilihydraatteja1,38 g
  • Rasvaa7,09 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2