Vuohenjuustokuorrutteiset portobellot
Vuohenjuustokuorrutteiset portobellot maistuvat alkuruokana, lisäkkeenä tai iltapalana.
4-5 annostaalle 30 min90,2 kcal / 100 g
Ainekset
4-5 annosta
- 1rs(250 g)portobelloja
- 1sipuli
- n. 100gPirkka Parhaat vuohenjuustoa
- 2tomaattia
- 1tlkuivattua meiramia tai oreganoa tai
- noin 1 rkltuoretta meiramia hienonnettuna
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Pinnalle
Valmistus
alle 30 min- Puhdista sienet pullasudilla. Leikkaa sienistä jalat ja hienonna ne. Hienonna myös sipuli. Leikkaa vuohenjuusto ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi.
- Kuullota sipulia ja hienonnettuja jalkoja öljyssä pari minuuttia. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla. Jaa seos portobellojen lakkien sisäpinnalle ja asettele vuohenjuusto- ja tomaattiviipaleet päälle.
- Valuta hunajaa juustoille ja ripottele pinnalle pinjansiemeniä. Gratinoi uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes sienet ovat pehmenneet ja pinta saanut väriä. Tarjoa alku- tai iltapalana.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 90,2 kcal377 kJ
- Proteiinia 5,16 g
- Hiilihydraatteja1,38 g
- Rasvaa7,09 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi